Nu är det sommar

Graderna stiger, det är redan 20grader ute nu när klockan är 8:32.

Jag får väl säga välkommen tillbaka till mig själv. Jag har saknat att skriva men tiden har inte räckt till. Att bli 2 barnsmamma är verkligen två heltidsjobb ;-)
Jag fick inte direkt de två lättaste barnen men de mest underbara, fina, omtänksamma och glada barnen :-)

Emilia går på förskolan varje dag 7.30-13.30 och sedan gäller det att ta det lugnt för annars blir hon helt slut. När kl är 18 är hon helt färdig. Hon är så kärleksfull och klok. Klappar gärna en på kinden och berättar hur mkt hon älskar oss. Grymt duktig för att endast se 8% men en kämpe!

Adele har blivit 7månader (-5veckor) och är en glad skit. Hennes mage krånglar än men hon växer och går sakta men säkert upp 6,5kg.
Däremot så är hon helt hopplös på att äta ngt annat än ersättning. Ingen gröt, fruktpure, mat nej då ska vi bara klökas. Däremot tycker hon om att äta rån, majskrok och macka. 
Skrattar alltid och charmar alla.

Dessa barn! De gör en lika skogstokig som full av skratt 💕

För att slippa "börja" med ett A4 så avrundar jag här med att säga att 26grader är för varmt för mig, A vilar, vi ska ut på några ärende idag annars chila framför fläkten.

Nya bilder i headern kommer men bjuder på några här.







#1 - - Marit:

Hejsan, jag hittade din blogg då jag sökt efter information om albinism, misstänker starkt att min dotter (2,5 månad) nu har det. Jag har hittat massor i din blogg och är tacksam för det, men jag har en liten fråga.. Hur var din tjejs syn i början? Fick man ögonkontakt med henne? Min lilla Emma verkar se men möter nästan inte alls våra blickar.. Ibland under korta korta stunder när vi "letar oss fram" men aldrig på eget initiativ. Det är så himla tråkigt tycker jag.. I övrigt så jollrar hon och är glad när hon hör/ser oss och när vi busar med henne. Nåväl, hoppas det är okej att jag frågar :)

Har fått tid hos BVC och ska se om de vill initera en utredning eller om det är för tidigt.. Emma är i princip mjölkvit i hyn och har kritvitt hår, ögonbryn och ögonfransar och så "blänker" det rött i hennes ögon när det är direkt ljus på dem.. Hon är extremt ljuskänslig också och verkar ha nystagmus (ögondarr), det känns som om albinism är en rimlig diagnos tycker jag?

Mvh,
Marit i Lund

#2 - - RobertGuask:

Hello, I just visited annasdagar.se and thought I would reach out to you.

I run an animation studio that makes animated explainer videos helping companies to explain what they do, why it matters and how they're unique in less than 2 minutes.

You can take a look at some of our work here:
http://bit.ly/300l5h6 - what do you think about it?

I would be very interested in creating a great animated video for your company.

We have a smooth production process and handle everything needed for a high-quality video that typically takes us 6 weeks to produce from start to finish.

First, we nail the script, design storyboards you can’t wait to see animated. Voice actors in your native language that capture your brand and animation that screams premium with sound design that brings it all together.

Our videos are made from scratch and designed to make you stand out and get results. No templates, no cookie cutter animation that tarnishes your brand.

If you’re interested in learning more, please get in touch on the email below:
Email: storybitevideos@gmail.com

Thank you!