Januari

Januari har verkligen försvunnit. Det har gått i ett hela tiden men olika läkarbesök för oss alla, Adele har varit inlagd för sin mage och det ena har kommit efter varandra.

Jag hinner inte vakna förrän jag lägger mig. Det är helt galet hur fort tiden går. Adele är lite mer än 3månader -5 veckor och har blivit SÅ stor! Hon skrattar, ler och pratar. För två veckor sedan hittade hon sina händer, hon mumsar på dom och tar i saker. En riktigt charmig tjej, när hon inte har problem med sin mage :-( 
Hon ska på lite fler undersökningar i Lund nästa vecka. Antagligen har hon samma som Emilia, d har sett att tjocktarmen är tunnare på ett ställe.

Å kan ni tänka er!
Mitt blodtryck är BRA! 
Wow, ngt som ordnat upp sig ;-)
Mitt huvud är bättre med, d ska göra en kärlröntgen å kika med.
Jag är på väg att bli mig själv, jag rymmer upp, städar, tvättar, lagar mat ja en riktigt husmor ;-) Längesedan jag orkade det.
Har även gått ner lite mer än 2kg!
Denna veckan blev det 0,5 och det är mitt mål var vecka, nu ska d försvinna för gott :-)

Här händer massor å jag har även hunnit med att shoppa lite vårkläder till barnen. Jag saknar faktiskt att blogga med så ska börja nu igen. Nya bilder på g till headern och lite annat nytt å fräscht :-)

Nu har denna lördagen gått, vi har städat från imorse å tvättat. Jag har även bakat morotskaka och middagen har vi ätit. Jag gjorde oxrullader ala Per Morberg och d blev sååå gott!

Snart åker godiset och stjärn"bågar" fram till en film :-)

Ha en trevlig kväll! 
Ett litet bildregn :-)