Stopp

Återigen inatt var jag uppe flera gånger/vaken flera gånger. Jag satt där på toa med huvudvärk och kliande hårbotten. Kände mig väldigt ledsen och nere.

Jag diskuterade med mig själv medan lillasyster sparkade på, att nu får d vara bra. Jag kan inte ta mer tabletter, vill inte ta och tänker inte ta. Jag har försökt gå upp till maxdos som d velat men min kropp orkar inte. Jag har idag fortsatt med den förra dosen. 

Bm har fått sig ett långt mail och jag ska även ge min medicinläkare ett. Det är inte meningen att jag ska känna mig nere och med alla biverkningar. Jag vet mkt väl om att d är för oss båda men lillasyster har d bra. Jag tycker d får komma fram till ngt beslut för jag kommer inte stoppa i mig mer nu. Det finns så många faktorer till mitt beslut. Imorn är hon fulla 32 veckor och vi borde kunna kämpa lite till utan ngn höjning. Det är inte patienten som ska säga till vad d ska göra utan nu får d ta tag i detta. Det är inte bara till att säga - då höjer vi...var 14:e dag jag är där. Glöm inte bort att lyssna på mig med!

Jag måste klara mig igenom dagen/natten och veckorna. Har ett barn till, vi måste se till allas bästa och just nu orkar jag helt enkelt inte. D är viktigt att säga till innan d blir försent.#1 - - Josefin:

Hittade hit till din blogg och hoppas allt går bra med graviditeten!!