Hur man än vrider å vänder på sig...

så har man ändå rumpan bak!
Sjukt trött, ökat piller idag, hjärnan är helt blurrig. Inte nog med det, d blev en hektiskt måndag för oss alla. Trots jag bara vilar så försöker jag så gott jag kan. Jag har ju faktiskt inte bett om att få vila utan vi visste båda vad vi gav oss in på, sedan kunde ingen av oss veta exakt hur d skulle bli.

Självklart är allt stressigt för T som måste jobba, ta hand om hem å E. Samtidigt är d inte lönt vi skäller på varandra. Jag har liten inkomst pga E men ngn var tvungen att gå ner i tid pga av hennes handikapp. Hennes handikapp som hon faktiskt fått utav våra gener tillsammans. Att jag sedan har svåra grav. kan ingen av oss hjälpa, dock har vi båda valt att skaffa ett syskon. Ingen av oss tycker d är speciellt kul att ngn annan hjälper till med E men vi är tacksamma för hade vi inte haft det hade d lagt in mig å T fått vara hemma å hur skulle vi då fått pengar?

Ja, d gäller verkligen att allt klaffar å d gör mig såklart inte mindre stressad. T handla efter jobb men idag tog d tid, E å jag var hungriga å jag stod i startgroparna att röra ihop smeten till pannkakorna. Vi brukar köpa ute mat vid sådana här tillfällen men nu blev d inte så idag. Vi åt 19.30 vilket är försent då E alltid lägger sig då men nu blev d så idag. Bättre planering nästa vecka med maten. Han kunde handlat i helgen men vem skulle ta E då? Ja, d är inte roligt för mig att inte klara av det lr få göra det. Trots allt bär jag syster för allas skull, vem skulle annars göra d ;-)

Aja, inte långt kvar å vi alla kämpar på. D viktigaste är att E inte blir lidande, att hon har sina föräldrar hemma och ngn som kan leka lite med henne på em och gå ut. Allting är perioder här i livet och snart är vi i mål! #1 - - Jonas:

Hej Anna,

Jag skulle gärna villja komma i kontakt med dig ang. sponsring, men hittade ingen emailadress. Hittade först din andra sajt. annagirl.se och comhem-adress, men fick tillbaka felmeddelande. Skulle du kunna skicka mig ett mejl på ovan adress, så svarar jag med mer information.

Vänligen

Jonas