Hipp hipp hurra!

Idag för 3 år sedan var jag tillbaka på mitt rum på Perinital avd tillsammans med T och nyfödda lilla E. Hon tittade ut i vecka 35+0 och var en stark tjej som endast behövde lite extra värme. Nöjd med livet och vi var väldigt trötta efter 3 veckor på sjukhus och med en stor havandeskapsförgiftning, som även gjorde att jag inte kunde ta hand om henne. Allt gick iaf bra och hem kom vi i vecka 38.
 
Som ni alla vet har det varit 3 tuffa år med magproblem, sömnproblem och hennes albinism. Varit mkt för oss att lära och lika mkt som vi har kämpat, har även hon kämpat.
 
Ibland känns det inte som att det har gått 3 år, men snart ska hon bli storasyster och det är hon väldigt stolt över. För mig känns det lite som att livet börjar på nytt.
 
Hon har längtat till denna dagen och tjatat om sin sparkcykel och tårta ;o)
Vi väckte henne imorse med sång och massa paket, hon öppna och sa tack till allt och grattis. Vi har en sådan tacksam tjej och hon var så inne i sina paket, ballongen var nästan viktigast hi hi, så hon sa inget om ngn sparkcykel.
Självklart har vi köpt en sådan, var ett stort paket och hon öppna bit för bit, när hon såg den sa hon åh prinsessor på, jag älskar dom. Det roligaste var att hon trodde hon hade full koll på hur man gör, först stod hon bara, sedan när vi skulle visa, så var det ju faktiskt inte så lätt. Det gäller till att öva och det är bra för hennes balans. Hon blev glad för blommorna vid hennes plats, vimpeln och födelsedagståget. Undrade även var tårtan var ha ha. Ja, den äter vi i em. Hon har även fått välja middag, hon ville ha hamma så det köper vi idag =)
 
Det är så kul att se vilken stor tjej hon har blivit, hon har en vilja utav stål och kärlek så det räcker och blir över. Lika mkt som hon kan vara riiktigt jobbig, lika mkt kan hon vara lika go. Jag känner mig ofta stolt då jag ofta tänker att vilken fin tjej, ngt har vi gjort rätt, trots denna jobbiga tid. Det är inte hon som varit jobbig, för hon kan ju inte hjälpa allt som hon har/haft.
 
Hon föddes 43lång och 2140g
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag, 3år senare har vi en stor tjej på 11kg och 87cm.
 
 
Kjolen på, dagen till ära, men kommer säkerligen hem i extra kläder, då hon inte tåler ngn smuts hi hi.
 
Ja, mamma stora hjärta, som jag älskar dig!