Några minuter att andas

Det har inte blivit så mkt bloggande som jag hade önskat. Det går verkligen i ett med barnen och allt som ska ordnas innan jul. Eftersom jag låg inne en månad så känns det som jag har förlorat den, det har gått så snabbt till att bli dec.

Det är ett evigt kämpande med Adele varje dag pga hennes bajsning. Det blir mkt skitsnack. Vi har börjat med mjölkfritt, inte för jag tror hon är allergisk men hennes tarm är fortfarande omogen. Vi har även fått komma till samma barnläkare som vi hade på akuten. Nu kämpar vi för att d ska bli löst så A förstår att d inte gör ont, d är hon själv som håller emot och kan skrika länge och högt pga det.

Emilia har blivit så rolig med alla sina frågor och hon förstår att mamma mår bättre nu och vill att jag ska göra saker med henne.

Ja, livet rullar på och det är mkt att göra denna sista månaden detta året. Det är svårt att inte bli stressad.

Annars går det bra med Adele som nu snart är 7 (-5) veckor. Galet att hon egentligen bara är 2 veckor. Hon är en envis och stark tjej, precis som resten av tjejerna i denna familjen ;-) Hon går upp bra i vikt och har en lång överkropp då hon redan använder storlek 50. Det är så annorlunda att ha en bebis som ligger å tittar på lamporna och är så mkt med. Det är en annorlunda känsla att ha två så pass olika barn men jag är så glad för dom. Det finns mkt tankar inför framtiden just pga att vi fick "en av varje" men vi får försöka att ta dag för dag. 


Lillfisen är hyperglad i tisdagsmorgon och pratade för första gången.