En helt vanlig söndag

hos många men inte hos denna familjen. Trots vi har varit hemma i två veckor så har vi inte landat än. Igår städa vi äntligen här nere, jag storstäda toaletten då jag fick passa på att inreda lite med. Köpt ett nytt högskåp på ikea för att få plats med lite mer. Sedan har jag laserat skötbordet vitt som var tråkigt trä, la även hyllapapper på det. Vi har ett fint hemnes där uppe som ej får plats här nere, så får ha ett litet tråkigare där.

Emilia är i värsta trotsperioden, men det är klart att d är mkt för henne med å ngt hon måste gå igenom.

Adele är endast arg/ledsen när hon har ont i magen. Lätt hänt med ersättning å att hon är för tidigt född. Vi ger mkt lactulos men d kan d oxå få ont av men vi måste få innehållet löst. Precis som E behöver hon hjälp att bajsa men dags att beställa gripe water till henne.

Idag hade vi fina vänner på besök, Natalie, Hence å Leah. D var så kul att se d leka ihop! Första gången som Emilia tar för sig, vilken glädje å självförtroende hos henne :-) Ett grattis i efterskott till Natalie som fyllde 30 unga igår ;-) Ja, man är inte äldre än vad man känner sig.

Imorn är d måndag igen, sista veckan T är hemma. D blir Bvc och vi ska skriva papper på att T är pappa. Tycker d är så tramsigt, bara för man inte är gifta.


Ser ni så lika d är? Lika stora med :-)
Ingen tvivel om vem som är pappa då d är lika honom. #1 - - caroline:

Ja visst är dem lika!