Tisdag.

Dagen började tidigt, en busfia som skulle ha pippi tottar i håret. Sedan har jag varit på medicinmottagningen, det är lite som att gå till dr Emilia med sin egna dr väska. Ungefär lika bra blir det. Idag fick jag "Greta som borde gå i pension" Hon kunde absolut ingenting om "unga" som hon tyckte jag var, gravida och blodtryck....eh nehe, men varför byter ni personal där heeela tiden.
Jag fick poängtera hur viktigt det var att ta detta med doktorn där, inte är det meningen att jag ska jaga honom själv, har faktiskt fått hans direkt nr =) Mitt blodtryck är fortfarande 150/100 vilande och i stående 155/110, då ställer jag mig frågan, vad ligger det på när jag rantar runt efter E å tjatar tjatar på henne....
 
Idag regnar det, blir en innedag och jag ska snart ta å vila lite. Jag har extrahjälp denna veckan då T även är hemma, det är guld värt!
 
Händer inte mkt annat idag, tar det som det kommer =)
#1 - - Annika:

Hej Anna.

Får börja med att gratulera till graviditeten, kul för er =).
Jag har börjat använda en produkt själv som heter Vemma, och enligt undersökningar så är den jätte bra att använda när man är gravid/ammar, för blodtryck, värde mm.

Är du sugen på att veta mer om den =)?

Kramar Annika

#2 - - annika:

Skicka iväg ett mejl till mig om du vill veta mer =)
Annikal.hammar@hotmail.com

Kramar