Regnet d bara öser ner..

Jag brukar se positivt på det, det behövs regn för att det ska bli grönska:-)
Igår hade vi sommarvärme och då fick jag klaga en runda.

Jag mår sisådär å bebis verkar må bra. Lyssna på hjärtat igår som låg på 165, ett starkt sådant, flicka?
Å som den sparka å levde rövare där inne!
Själv är jag illamående, huvudvärk och har ingen ork! Sover mkt. Denna grav. lär bli lika jobbig som sist. 150/100 ligger mitt blodtryck på trots medicin. Min bm sa att jag ska inte ska tänka så mkt på jobbet, då hon anser att det är omöjligt att kunna jobba pga av mitt mående och tryck. Har även gjort glukosbelastning, var fin fint, d enda som varit bra i mina grav.
Är så nöjd med bm, hon har varit med oss båda gångerna, jag kan prata med henne, hon har bra saker att säga och är klok.
Hon undra var jag hitta min styrka?
Jag vet inte...antagligen i att jag vill att E ska få ett syskon, att hoppas få se ett starkt band mellan dom utav syskonkärlek, det är nog det som gör att jag orkar. Vi har det kämpigt med grav å E men ändå kan jag inte tänka mig ett liv utan mina barn.

Jag saknar mkt ork, därför blir d tomt här inne. T har blivit opererad så vi alla är nu hemma, vilket är skönt. Det blir lugna dagar, förutom em när E ska underhållas, envisa sak ;-)

Dagarna flyger iväg tycker jag, 13+4 nu, vecka 14 å snart får vi veta könet...

#1 - - Suzi:

Hej!
Väntar oxå nummer två och har en handikappad son sen tidigare!
Tänkte bara säga hej när jag trillade förbi!
Kram Suzi

Svar: Ska ta å kika in i din blogg, såg att även du har bf i nov =)
.

#2 - - Blue Velvet - Vegas mamma:

SV; Tack för tipset. Beställde några från filur eller vad det hette. Lappar man stök på med strykjärnet. Men de förstörde bara kläderna. Så nu blev jag tvungen att skriva, tyvärr. Men inte på de finaste kläderna. Har du länk till ngt bra ställe man hittar dessa du pratade om?

Svar: www.namnlappar.se där beställer jag klistermärkena. Sedan finns där även namnband.se där det finns namnlappar i tyg som man sedan kan fästa med tag it =)
.