Precis samma

När jag var gravid med E mådde jag som bäst på kvällen. Likadant nu, dock lägger jag mig i tid ändå då jag måste ha ork till dagen efter å E. Blev sent idag, homelands fel, nu har vi bara ett avsnitt kvar :-)

Det känns verkligen när E är hemma hela dagen, nu ska hon vara ledig imorn med. Tanken var att jag ju skulle jobbat å då passa d bra med kort vecka. Förskolan har stängt på måndag så då är hon hemma med. Hon behöver verkligen sina 4 timmar där för att kunna få ut all sin energi. Jag håller på att bli galen på vill inte ordet. Sedan äter hon knappt ngt hemma men där äter hon bra, ett problem när hon är så liten.

T har även fått för sig att han är skengravid! Alla som varit gravida vet att tarmarna inte mår så bra. Jag får så ont i magen om jag äter för fort, för lite, för mkt. Märkligt nog har han samma symptom å problem som mig ;-)

Det har regnat nästan hela dagen. D var på lekplatsen tidigt idag pga det. Vi har fixat lite, fått myror igen. Vi har bakat frukost gifflar och tagit dagen som den kommit.

Jag har gjort en ny fin bakgrund på telefonen;

#1 - - Henny:

Vilken liten goding ;) Eller hon kanske föredrar att bli kallad stor nu när hon ska bli storasyster ;)

Svar: Hon säger själv syster å d låter så sött, fast hon är bestämd över att hon inte ska vara med å bada den ha ha.
.