Onsdag.

Idag blir det inlägg från datorn =) Händer inte så ofta då jag oftast gör allt från iphonen när jag samtidigt ligger ner och vilar.
 
Trist väder idag, det är grått, blåser och ska komma regn. Jag som tänkte vi skulle gå ut och gunga en runda i em, får hoppas det är bättre då. Annars så älskar E paddan, att se på youtube där hon väljer spanska barnklipp ha ha, hon lär sig språk tidigt ;o) Fiffi har hon även blivit frälst i igen. Jag fyndade ett fiffi hus på tradera för endast 89:- tror hon kommer bli störtglad för det.
 
Nyligen pratat med min handläggare på försäkringskassan, en jättetrevlig och förstående sådan. Känns bra! Ibland har man tur! Hon förstod och jag kunde ju redovisa för alltid så det blir inga problem att få fortsatt ersättning, vilket känns skönt för mig. Dags att kolla blodtrycket igen imorn, tyvärr har jag inte kunnat höja allt som d velat, har 100mg kvar, mår apdåligt av dessa piller och jag måste ju klara av em.
 
Snart dags för rul, som jag längtar!! Vill d inte tala om könet så ska vi ner till Malmö två dagar efter och få reda på det hi hi.
 
Nu ska jag gå upp och vila lite till innan jag ska hämta loppan som säkert är jättetrött då hon vakna utav hosta 04.15 och inte kunde somna om sedan....
 
Nu regnar det.....
#1 - - Veronica:

Vad spännande med RUL :) vad tror du att det ät? Jag var först stensäker på tjej men mer än halva graviditeten gissa jag på kille eller jag var helt säker:) MEN ut kom en tjej<3