Mums!

Maten ligger i magen, idag blev det kyckling wrap! Riktigt gott var det med tortillabröd, grillad kyckling, massa grönsaker och en sås på gräddfil och sweet chili sås.
 
Riktigt trött idag så lär bli en tidig säng. Vi hade en liten tjej inatt som var vaken mellan 01.15-05 hon hade stora utläggningar om giraffer och hajar för pappa. Även utläggningar om vad som ska hända innan tomten kommer. Jag var vaken emellanåt å låg å lyssna på henne. Hon har blivit förkyld så antagligen därför hon har svårt att sova.
 
Jag var hos bm doktorn idag. Hade även några frågor till henne. Hon påpekade att det är senast vecka 16 som vi kan göra fostervattenprov för att se om bebis i magen har albinism. Hon menade på att vi ska tänka på att familjelivet lär bli mer belastat om även bebis har det och att det inte betyder att vi inte älskar d barn vi redan har.
Jag kan förstå hur hon tänker, men samtidigt har jag och Tomas pratat igenom det, det skulle även innebära att det isf är jag som får göra abort på ett barn som ändå är friskt förutom sitt handikapp. Sedan skulle jag inte orka med att vara gravid igen.
 
Det viktigaste just nu för mig är att vila, vila, vila så mkt jag bara kan. Med tanke på min bakgrund så är det större risk nu att jag blir dåligare tidigare än sist. Hon tycker inte att E kom tidigt (v.35) jag tyckte att d höll på det en vecka för länge med tanke på hur jag mådde. Vi kan antagligen vänta oss ett prematur barn igen, den kommer säkerligen att vara mindre pga av att E var det. Ngt jag fick höra idag är att jag har terapiresistent bt = det spelar ingen roll hur mkt medicin jag äter, det hjälper inte mot mitt höga bt när jag är gravid.
Hon sa även att extra kontroller ska göras v.24/28/32. Nu väntar vi på rul den 10/6 för att se om den redan är tillväxthämmad.
Denna gången vet jag iaf att jag lär inte godkänna att ligga inne och må så dåligt utan då får d sätta igång mig tidigare, fy för, för all morfin, usch!
 
Så nu fortsätter jag med att vila så mkt som möjligt. Imorn blir det medicinmottagningen så får jag se vad d säger.
Jag tar en dag åt gången, är glad för varje timme som huvudvärken håller sig borta.
Jag är även glad för varje dag som bebis mår bra och att vi kämpar oss igenom tiden, tills den är mogen att klara av att leva utanför, OM det skulle behövas, vem vet, den tittar kanske inte ut förrän vecka 40, troligtvis inte.
 
Annars har d inte hänt så mkt här, dags för E att gå till förskolan imorn, hon har varit ledig i 5 dagar pga av klämdag och att d har haft stängt.
 
 
Min söta molo tjej som ser förvånad ut ha ha. Det är viktigt att ha med sig sin Mimmi väska när hon ska ut och "hoppa", hon har sina pengar där i ;o)