En sömnig söndag...

Dagen har mest bestått av sömn, är så trött så nu blir d sängen.

Ts syster kom med en rabarberpaj då hon läst att jag var sugen på det, tack snälla! Den var så god så :-)

Imorn börjar T jobba igen. Känns lite trist för d har varit mysigt att vara hemma tillsammans, tror mest d blir lite trist för mig då jag inte har så mkt socialt. Jag å E får träffa lite vänner på em, en vän ska ha bebis imorn så vi får se om den tittar ut då, E och hennes kille är jämngamla och utan att veta om att vi försökte båda få ett syskon har vi lyckats med samma år. Några mån emellan men ngn som kommer vara mammaledig samtidigt iaf, vet ingen annan som ska ha barn i slutet av året.
Tror nog jag å E ska klara oss, klart hade d varit enklare om hon gått längre på förskolan. Både bm, läkare å försäkringskassan har ifrågasatt så jag orkar men har ju inte så mkt till val. Får vila på fm å när hon vilar, går säkert bra så länge jag mår på denna nivå.

Vecka 16 nu, tiden går fort nu! Kanske redan halvvägs nu. Gått 107 dagar å 173 kvar men tror den kommer innan. Snart får vi veta könet. Jag har inte varit lina säker denna gången, har velat fram å tillbaka, pojke ligger fortfarande långt bak men jag tror d blir en flicka denna gången, en lugn sådan ;-)