Semester?

Vet inte om man kan kalla d semester. Första dagen idag å både jag å T är slut, jag lite mer än han. E hon tjatar å tjatar å man får inte vara någonstans förutom bredvid henne...- kom NU står hon å skriker. Den stunden hon vila var underbar ;-)

Vi åkte till Malmö i lördags, att sova på hotell gör mig inte utvilad, vaknade 511 gånger. Som alltid händer d oss alltid ngt! T fastnade i hissen i en timme! D var inte bara d att den stod still utan var gång ngn tryckte åkte han dit, men dörrarna öppnades ej :p TUR jag inte var med. Vi fick ett presentkort på övernattning var vi vill, precis som när jag fick vatten över hela mig när jag satt på toa!

Vi var ute å åt på vapiano på kvällen, mums! Två öl räckte för T som blev vimsig där ett tag ha ha. Sedan blev d bio, den nya med Johnny Deep, där han matar en död fågel som han har på huvudet.
Efter frukosten la vi oss igen plus att jag sov en lur när vi kom hem.

På fm var vi på barnens dag på Råå, fyndade fiffi tält, böcker å film plus en häst! En större sådan som ser ut som en riktig häst som man kan gunga på. Den är inne, ute, den äter, fyller år å blir pussad av. Hon störtgillar den!

Idag har d endast blivit Maxi, vilket räckte....
Inga större planer för veckan, fixa lite i trädgården, vi ska till den blå planeten och sedan ha gäster i helgen.