Hur ofta händer det?

Jag är uppe innan d andra! Dock ofrivilligt! Har haft svårt att sova nu på morgonen, ont i huvudet och vaknat hela tiden. Är så trött å ögonen svider, kom i säng sent.

Det var en lycklig tjej igår <3
Regnade hela dagen men slutade runt 16 när vi tog "bajskorvsbussen" ner till stan och festivalen. E fick åka två karuseller, bara jag som tycker 35:- per styck är dyrt? Hon var så glad och stolt att hon åkte d själva. Sedan blev d ponnyridning. Som hon klappade hästen. Brända mandlar för mamman. Vi åt thai mat å sedan var det sean banan. Liite för mkt prat för d små, annars var han bra. T å E tog sig långt fram men tyvärr såg hon inte ändå, verkade nöjd iaf :-)
Hon älskar verkligen att dansa å dansar till allt!
Vi mötte upp Henric, Leah å Natalie. Satte oss i showtältet å drack lite "öl". D hade lite uppträdande där å E var längst fram och shakade loss ha ha. Hem åkte vi runt 22.30. En glad tjej som är så klok! Hon snappar upp allt och som hon pratar. Vi åkte bajskorvsbuss hem med som hon gärna berättade för alla på bussen. När vi gick av sa hon att hon var rädd för mörkret, att hon inte fick åka båten lr huset för det var läskigt och för större barn.

Fler bilder kommer sen.

Solen är uppe och synd jag inte känner mig pigg. Ska sätta på en maskin tvätt, ta en starkare tablett å försöka vila lite. Måste upp runt 9 då vi ska till bm idag å sedan titta på ny bil.

Ha en fin dag!