Dagarna går...

En veckas semester å vi ligger inte på latsidan. Vi har tömt hela kontoret som var fullt från bredd till höjd, har tagit oss en vecka. Rensat, lämnat i källaren, hämtat bebis saker. Igår städa vi å snart är även alla saker sorterade. Vi har mkt! bebiskläder i 44,50,56. Sängen är uppe å likaså skötbordet. E tyckte lillasyster kunde komma då ;-)

Förra veckan var vi även på den blå planet i Köpenhamn. Ett stort akvarium men överskattat tyckte vi. När vi var klara var inte kl så mkt så vi körde genom Köpenhamn till bakken. E åkte karuseller, vi åt korv å glass å tog båten hem sedan :-)

Imorn blir d Zoo i Köpenhamn.
Saknar att åka utomlands, har vi gjort varje år förutom mina grav. Att åka iväg å bada är inte en lätt sak här hemma. Måste ha med mat, parasoll, smörja in E hundra gånger, se till så hon inte är för mkt i solen. Hon klagar på sand m.m.
Lättare när man bara smörjer in sig, tar en handduk å gå ner till poolen. Hoppas vi kan åka nästa år, planen är så. Är faktiskt trist att vara hemma hela sem, man behöver komma iväg en vecka.

Nästa vecka blir d iaf tosselilla, festival i stan, sedan Göteborg.
Å vi fortsätter att rensa å städa. Vet aldrig när lillasyster kommer.

Imorn är hon 23+0 en bra vecka då d försöker klara henne om hon skulle titta ut, vilket hon inte får än! Hon är väldigt livlig, vi kan nu känna henne utanpå. Ska bli härligt med en "komplett" familj, vi alla längtar efter henne :-)