De kom, de gick å byttes mot annat.

 
Fredag idag, lr den är nästan slut. Jag sitter och småhuttrar och snart blir det sängen för mig. Har två sovandes katter här, en tjej där uppe och mannen är ute någonstans å virrar runder typ.
 
Jag känner mig lite bättre, mest trött och matt och jag tror att magen är på väg mot rätt håll nu. Jag och E skulle egentligen åkt till Sanne å co i em men jag ville inte ta den risken att vara nära den lilla om jag nu skulle ha ngt kvar så vi avbokade det =(
Eftersom T skulle iväg så åkte vi till väla en liten sväng, jag ville handla några saker innan det tar slut. Folk är ju som tossingar efter vårplaggen nu. Barnbidraget kom idag men det vände bara en runda på kontot för att gå vidare...typ :p Har sålt lite utav Es kläder så då kunde jag köpa lite nytt.
 
Jag älskar ju rosa och är en lull lull mamma ha ha. Självklart så fick det bli lite smått och gott ifrån polarns fina rosa vår plagg.
 
 
Där åkte även med en mössa på rean för 70%.
 
Gick inom Lindex en sväng, ja jag handlar faktiskt inte bara dyrt! Skulle kolla efter en tunika men de hade inte fått in den än i butiken. En rolig kattunika med matchande leggings fick följa med, å en mössa ha ha + ett par leggings på rean.
 
 
Jag hade en kupong på 200:- på H&M så där fick en pyjamas följa med hen som hon behöver.
 
 
I en utav facebook grupperna som jag är med i så har en tjej lagt upp en jättesnygg klocka med fjärilar. Tydligen är den köpt i en affär som inte längre finns för en dyrare peng. Nu har ur och penn ngt liknande som jag fick tips om, hittade en kvar i affären och det var rea!
 
 
Ska bara fundera ut var jag ska ha den, lr vi ;o)
 
Det blev lite mat och lite godis till E innan vi åkte hem och hon hoppade i säng.
Jag sitter å slöar och som sagt blir det snart sängen, hoppas på att må ännu bättre imorn så vi inte behöver ställa in våra planer =)
 
Hoppas ni haft en bra fredagskväll.
 
PS: När det kommer till att jag skrattade åt mössorna så ska jag ägna ett eget inlägg om just Emilias mössor...ngn tycker hon har för många, kan jag absolut inte förstå.
 
#1 - - Sanne :

Det randiga från polarn är så fint! Klara fick tröjan och Signe bodyn. Första syskonmatchningen :)

Svar: Eller hur Sanne! Underbart fina och perfekt som syskonmatchning =)
.

#2 - - Sandra - mamma till Molly:

Man kan aldrig ha för många mössor säger jag! :P Hälsningar en mössgalen mamma (både till mig själv och till dottern) :P

Svar: Härligt att höra Sandra! Min sambo får ett mindre nervsammanbrott när jag kommer hem med en ny mössa, våra vänner har väldigt kul åt det ;o)
.