Long time

Det går inte riktigt bra med mitt löfte om bättre bloggande, jag förstår inte hur de flesta hinner med allt! Å ändå har jag bara ett barn.

Oftast ser våra dagar lika ut men de senaste veckorna har inget varit sig likt. Jag har varit dålig flera gånger och när E låg å vilade i fre hör jag henne gurgla och skrika mamma. Springer in å då ligger hon ner, fullt med köttbullskräk :/ Sedan tror jag hon kräktes 15 gånger till den dagen. Grejen med E när hon är sjuk är att hon är lika sprallig ngt hon alltid varit. Hon var bättre i lör men hon vill inte äta å dricka. Jag är hemma idag med henne men tiden går verkligen långsamt för det är inte lätt med en snart 2,5 åring ;-)

Annars har det inte hänt så mkt, februari är en tråkig månad. Ngt som kommer är iaf semledagen å alla hjärtans dag :-) Sedan kommer Molos andra släpp med fina undulater.

Idag ska vi även till ÖNH, T hinner inte dit i tid så ska bli spännande att se oss två där. Dr ska titta i just öron näsa å hals, vi ska prata samtidigt som E ska samarbeta ho ho. Aja det är bara 2 do it.

Kanske även dax att ta tag i att göra om lite här å ta bort julen ;-)