Hey, it´s friday!

Äntligen är denna veckan över, det har varit tufft för oss alla. Det är inte alltid så lätt att få pusslet att gå ihop, orken och allt annat runt omkring.
Emilia har haft en tuff vecka vilket har märkts på henne. Hennes resurs har varit sjuk, varit vikarier på förskolan, hon har blivit överaktiv och när man äntligen fått upp henne på em säger hon att hon är trött, blir övertrött 17.30.
Idag fick hon stanna hemma, haft 3 vaken nätter och det märks att allt har varit mkt för henne. Mormor kunde komma förbi så jag kunde jobba och hon har varit en helt annan tjej idag, härligt!
 
Denna veckan har även bjudit på semlor på semledagen. Jag hade bakat egna som vi mumsade i oss. I onsdags blev det premiär för iw, ujujuj säger jag som dels aldrig har sprungit och som inte tränat på snart 3 år. Jag kämpade så gott jag kunde, haft träningsvärk men vi ska på det igen nästa onsdag =)
 
Igår var det alla <3 dag! Det firade vi med lite goda hjärtecupcakes som jag bakade. Lite småpaket och allmänt mys. Jag och T tog oss liten ostbricka på kvällen innan vi stupade i sängen. Idag tänkte vi gå på bio men nej, vi har haft hemma mys då T jobba över lite. Jag gjorde en salami och brie paj som var såå god med sallad till. Bjöd kära mormor på lite mat med som tack så nu har E hoppat i säng. Det räckte med ett halvt glas vin för mig för jag somnar snart ;o)
 
Ikväll landar vi säkert i sängen runt 10, ja småbarnsförälder som man e he he.
 
Helgens planer är inte så många. Jag ska "slänga" upp de tapetvådor som fattas i Es rum efter att vi tog ut de stora garderoberna, vi ska kika på drömljus i stan innan det stänger imorn och på söndag blir det dans för E =)
 
Med denna lilla uppdatering så önskar jag er en fortsatt trevlig kväll. Jag ska knåpa vidare på bloggen så den blir lite vårig, för snart är väl våren här hoppas vi!