Häst från Lindex

Hächt som min lilla filur skulle säga, hon diggar hästar, katter, mimmi, pippi, ugglor....just nu är hon inne i en klädperiod där man inte kan ta på henne vad som helst. Det gäller att locka med det som hon tycker om. Jag är ju inte så mkt för att ta på henne Pippi och Mimmi plagg ute, hemma får hon gärna ha det. Jag såg detta set som Lindex hade fått in men tyckte först inte att det var ngt, tills jag såg det live. Det är de där underbara pastellfärgerna, så jag tänkte köpa det rosa setet till henne.
 
#1 - - Sandra:

Hej! vill tipsa om en bild & prat-grupp för alla som gillar barnkläder! :) http://www.facebook.com/groups/462414663808747/

#2 - - Anonym:

Så intressant! Har aldrig läst om albinism. Läste igenom hela den kategorin, men den tog slut 2012-10 tror jag. Hur går det med E? Kan hon se? Kan hon fokusera? Hur gick det med genetikproverna?
Så nyfiken, men finns inget mer i den kategorin som sagt :)

#3 - - Ett liv i Husvagn med två (snart tre) små ♥:

Konstigt att mina uppgifter inte kom med ovan.

#4 - - Anonym:

Är bloggen nerlagd?? Kommer in här då och då men aldrig någon uppdatering? Synd för det är en trevlig blogg!

#5 - - Hanna :

Vilket fint set!

#6 - - Madeleines.se - FotogladGravidMamma:

Nej det är ju det också, man ska ju fixa både förlossning och spädbarnstid med en till liten sen också, puh, men ja, snart är vi i mål och har han inte kommit innan kontroll nästa vecka ska jag fråga om alternativ.

Stor kram!