Hann det vara helg?

Jag är så trött i huvudet, T likaså. E har pratat konstant hela helgen, hon vill gärna att man säger samma som henne så hon vet att vi har förstått. Hon pratar å pratar å pratar, igår började hon fråga vad är det till allt. Tycker hon det vi säger är knasigt så säger hon näää å skrattar.
 
Vi hade glömt att dansen hade sportlov igår så T å E åkte dit. De kommer hem och sedan tjatade hon heela dagen om att där var sctängt ;o)
 
Helgen gick i ett. I lördags så tapetsera jag klart på Es rum. Vi var en runda nere i stan och fikade innan vi gick och tittade på drömljus. Åkte hem, åt, såg melodifestivalen och jag tycker bara det har varit allmänt pinsamt i år... Igår fixa jag på Es rum, baka en morotskaka, fixa lite till. Åt, duscha och la oss alldeles för sent, vi hinner lixom inte med.
 
Tvätta kan vi inte heller göra. Jag tänkte rengöra maskinen lite och läste att det blir bra om man kör maskinen på 95grader med ättika och handdukar i. Gjort. Tvätta sedan en vanlig maskin. Gjort. Sedan har vi på ngt sätt inte hunnit att tvätta på en hel vecka vilket aldrig händer, så när jag skulle tvätta i fre höll jag på att dö! Vår maskin är alltid stängd då luckan slår i dörren, det har aldrig varit ngt problem med doft innan. Nu har den stått i en vecka och säkert luckrat upp ngn smuts så den odören spreds sig i hela huset! Körde en 60g med ättika, sedan vanlig, gick ej. Körde med klorin + tre vanliga men nu har jag gett upp. Jag stängde igen skiten och har felanmält det. Som tur är hyr vi oss fria så nu får de komma och göra vid den, för ngt är fel. Ja, det är bara onödigt att försöka göra rent saker ;o) Som tur är kunde vi tvätta våra kläder någonannanstans och det är vi så tacksamma för!
 
 
 
 
Lite bilder från helgen =)
Det blir mkt bilder från instagram då jag är mest aktiv där med bilder, blir att man tar mkt med mobilen =)