Shoppat Barnkläder, Mini rodini, Molo, vårkläder

Fina vårplagg

 
 
 
 
Mini rodini har nyligen släppt sin vårkollektion. De gula jackorna tog slut i ett nafs, jag tycker dock inte att de var ngn hit. Det blir mkt leoprint i vår och fåglar. Deras leojacka tycker jag däremot om.
 
 
Har varit på väg många gånger att klicka hem den, MEN jag tror den blir svårmatchad till E. Det är svårt med både mössa och nederdel och jag tror att hon skulle försvinna i den på något vis.
Sedan kostar den 599:- det kan jag tycka är lite mkt för de få gångerna hon kommer att ha den på, den får ändå gå som finjacka.
 
Däremot så behöver hon en finjacka, när hon är ute och leker använder hon mest sina lurvar och skaljacka från pop. En lite finare jacka vill vi ha och det blev en ifrån lindex även detta året, snarlik den från förra året.
Jättesöt parkas som är på väg hem till oss, läste att den skulle vara liten i storleken så jag tog storlek 98 till henne. Klickade även med en liten söt scarfs som matchar med små söta fjärilar.
 
 
Som ni ser så ligger där även en leokeps, den blev den ifrån mini rodini, viktigt med många kepsar/hattar för solen. Det blidde även den fiina fågelklänningen.
 
Ni får se det live när det kommer =)
 
E har varit duktig och sålt he he. Hon har ett köp/sälj konto. Jag säljer av hennes kläder och kan köpa nytt för det. Dock så får hon jackan+scarfsen i hjärte present utav mormor, tackar så mkt säger hon! =)