En ljus morgon

 

Idag när jag gick till jobb blev jag förvånad över hur ljust det var, riktigt trevligt måste jag säga, man blir inte lika trött =) Vaknade även av en tjej som sa gå upp mamma och hoppade på mig hi hi, hon är så glad idag. Så som vi såg henne igår har vi nog nästan aldrig sett henne. Mormor sa att de hade lekt och lekt. När jag och T kom hem ifrån föräldrarådet så var hon jätteglad, hon skulle busa med oss, leka och var på ett strålande humör, det tycker vi om. Det känns som det har hänt så mkt på dessa få dagar som hon varit hemma, hon kan prata mkt mera och har mkt grejor för sig.

Jag är trött idag och vill mest sova en lur till. T är hemma och vabbar idag, vi får turas om när hon inte har feber och sover ;o) Hon är ett riktigt energiknippe.

Idag händer där inte så mkt, dags för städning imorn så blir lite småfix. Kanske ska jag ta och handla resten inför helgen idag istället för imorn så det är klart.  Igår kom Es klänning och keps hem, hon provade den och hennes första kommentar var – Den passar! Sedan tyckte hon att den var rolig att ha på sig på alla sätt utom så som man ska ha den.