Vecka 27

Tiden går, dock önskar jag att vi vore 4 veckor längre fram. Dels vill jag att sommaren ska ta slut, sedan att d är närmare att lillasyster tittar ut.

Som gravid med en högriskgrav. är man mkt trött. Vid en vanlig grav. är man trött å mindre energi. Jag har ingen alls, äter mer å mer tabletter och får ingen direkt livskvalité, mitt liv hänger på andras hjälp, det suger.

Jag har mkt sammandragningar och kramper i vaderna.
Igår var jag på en extra kontroll hos bm för min huvudvärk och problem med ena ögat. Fick även åka upp till sjukhuset, där d gjorde samma tester. Läcker inget men ett tryck på 155/105. Fick träffa förlossnings överläkaren. Trevlig "man" undra varför jag inte sett han innan men han hade jobbat i Malmö men var tillbaka. Han tyckte jag bra om, trevlig, ordentlig och tog tag i saker. Lär träffa han fler gånger. Vi titta på syster som har d bra. Blev nervös när han sa att han var inte säker på om d var en syster, tog en extra titt å d är det :-) Annars hade d fått bli en bror i rosa kläder ho ho.

Jag fick även frågat lite, fick även veta att syster lär komma innan fullgången tid. Inte säkert jag får en förgiftning men på grund av trycket lär d ta henne innan. Vi får ta dag för dag å se hur allt går. D är vila för mig å en massa kontroller.

Semestern är slut, vilket är trist, jag känner mig så ensam. Ja, förutom syster som sparka ngt otroligt, heela tiden. Vill göra så mkt men har ingen energi. Vi fick iaf gjort en del på sem och E var så nöjd så. Dock har hon svårt att komma in i förskole rutinerna nu.

Ja, d händer inte så mkt här. Ska snart börja tvätta bebiskläder å vika så d är klart. En bb väska fick jag aldrig gjort förra gången så ska göra d tidigt nu :-) Går mest å väntar, svårt ta tillvara på dagen när man inte kan göra ngt vettigt.

Många som väntar barn nu, poppar upp på fb, jättekul! :-)

#1 - - Sandra - mamma till Molly och gravid:

Kikar in och ser att våra döttrar är jämnåriga. Tror jag känner igen dig från någon snackis/bild grupp på Facebook om barnkläder? :P Jag är också gravid med bf satt den 28/10 :)

#2 - - tinabanck.blogg.se:

Svar: Hej! Detta kan jag bli lite irriterad på också för ingen vet hur lite/mycket vi tjänar på våra jobb trots det är heltidstjänster. Vi klarar inte ekonomiskt att någon ska jobba deltid, och man måste väl känna att man kan få bilda familj trots att ekonomin inte klarar av en deltidstjänst.. Men för att svara på din fråga, jag är ledig minst en vardag i veckan o många dagar börjar jag inte förrän halv 9 o många dagar slutar jag kl 13.