Tick tack

Tiden går och idag är vi i vecka 29. Dagarna för mig går upp å ner, ibland fort ibland långsamt. Tanken att vi har lillasyster hos oss om några veckor är skrämmande, många tankar om d mesta. Samtidigt känns d som en evighet innan hon kommer. Mkt tror jag handlar om att jag vet inte riktigt var jag har mig själv, vill gärna krypa ihop i ett hörn, men jag har E som gör att mamma inte kan "försvinna" helt.

Undersökningar hit å kontroller dit. Ingen är överens om ngt och mig proppar d i en massa piller.
Idag ska vi på tillväxtkontroll och flödesmätning. Sist så är flödet stopp i vänster sida, precis som med E. Nu ligger d mesta på höger sida så nu får d ha koll där. Hon växer och ligger på -10 vilket d inte tycker är ngt då d kan ligga upptill -22. E var -12. Kan nog räkna med liten plutta.

Hon är livlig, sparkar mkt och det börjar bli trångt.
Mitt blodtryck är stabilt nu men kan ändras på en dag. Jag själv märker ingen skillnad, helt slut, illamående pga av tabletterna, svullen blir jag med. Bm peppar mig mkt och tycker jag kämpar på bra. Min stora önskan är att bli mitt gamla jag efter hon tittat ut. Att ha två fina barn är en gåva.

Emilia är fylld med kärlek, hon älskar d mesta som hon själv uttrycker det. Älskar mamma, pappa, hästen å soffan ;-) Hon är så förståndig och fundersam. Tycker inte om när man skäller lr är arg, hon säger förlåt trots hon inte gjort ngt? Prosit var gång ngn nyser he he. Ja, ngt har vi iaf gjort rätt med henne under dessa tre tuffa åren.

Jag vilar mkt, precis som jag ska så nu ska jag vila lite ;-)
Vi har även d mesta inom kontroll när lillasyster kommer. Kläderna är tvättade, babyskyddet redo, lagt handpenning på vagnen som vi kan hämta i okt, flaskor köpta, japp känns skönt :-)

#1 - - Madeleines.se - Fotoglad Tvåbarnsmamma:

Tack för tips! Ska kika på dom :D

#2 - - Henny:

Du är stark som kämpar på. Jag kan inte föreställa mig hur det känns att veta att hon kan komma ut så tidigt. Men bra att du vilar och tar det lungt. Varje dag som går så växer hon sig starkare där inne och nästan alla bebisar födda efter 28 veckor klarar sig så ni har oddsen på er sida :)