My New Friend - Ipad

Godkväll!

Ett litet inlägg innan det är dags att lägga sig. Är själv hemma då T är och jobbar men han borde dyka upp snart. Alla andra sover i huset.

Trots att det blåste så idag så var det riktigt skönt väder ute, vi hann få oss lite luft mellan dörren och bilen. E har inte alls varit på humör idag, mest velat sova och gnälla. Mammas huvud tycker inte om för mkt gnäll så jag har ont i det. Vi åkte ut till Elgiganten och hittade vad vi skulle ha.

Nu har ni iof inte gissat men om ni gissade i tysthet så gissade ni säkert rätt:

 

Den dåliga bilden bjuder jag på ;o), orkar inte resa mig ur soffan he he. Blev en fin liten Ipad, nu är jag ju tekniknörd MEN den är faktiskt till Emilia. Meningen är att hon ska ha den när vi åker bil till Göteborg/Lund och se på film. Har laddat hem böcker till henne och håller på med lite appar, är en djungel utav dom!
Om ngn har en Ipad med roliga barnappar så kan ni väl höra av er!
Vi tittade lite på den tillsammans innan, hon sitter 3 cm ifrån den för att kunna se, det är helt galet, testa att göra det själv så ser vi seende ingenting. Skärmen är perfekt storlek till henne, nu ska vi bara komma på vad hon tycker om så att det fångar hennes uppmärksamhet.

Jag tror att den kan hjälpa henne mycket. Har varit på nyheterna att vissa kommuner har köpt in sådana till förskolebarnen, det tycker jag inte är fel. Där finns så många bra inlärningsprogram och vi lever nu på 2000 - talet. Utvecklingen går framåt och jag ser inget negativt med att förskolorna har en, så länge barnen inte surfar ;o)

Nej, dax att sluta svamla, vi hörs imorn!

Sov så gott!

Visa fler inlägg