Tjugonionde i tolfte tjugohundratolv

Så det så!
Snart är det dags för ett nytt år! 2013, jag tycker inte om ojämna siffror så det känns inte helt bra ha ha MEN! jag tror faktiskt på att året kommer att bli ett bra år! Där är inte så mkt mer nu som kan bli fel och turen vänder väl ngn gång =)
 
Till nyår så ska vi vara hemma, "bara" min lilla familj. Vi hade bjudit folk men de kunde tyvärr inte och det är svårt för oss att ta oss någonstans pga av Es sömnproblem så vi är hemma. Lika mysigt ska vi ha det för det. Jag har köpt fin dukning och vi ska ha 3 rätters. Det blir toast med kalkonröra till förrätt. Till varmrätt blir det kyckling med champagnesås och smörslungade sparris. Vaniljpannacotta med hallonsirap till efterätt. Sedan ska vi jäsa ut i soffan med lite god ost, ett glad dryck och spela lite buzz tänkte vi. Försöka hålla oss vakna till 12 med ha ha.
 
Julafton och juldagarna har varit trevliga. Jag var helt slut efter julafton, allt folket och så mkt att göra och stå i. Vi jäste bara här hemma juldagen och annandagen var vi hos min mamma.
Emilia tyckte att 3 paket var roliga sedan gick hon och gjorde annat. Jag fick fina paket bland annat hunkydory tröja, presentkort, body shop saker, bok, fotbehandling, 2 style snob armband m.m.
 
Idag har vi fejat och grejat då vi ska ha gäster ikväll. Natalie och co kommer på lite middag. Efterätten är gjord och här är dammsugat. Ska ta och vila en stund innan resten ska göras, perfekt när man kan förbereda innan =)
 
Å jo! Vi har ju blivit med en liten bebis med, en liten söt kattunge som heter Nicki och är 12 veckor.
 
 
Visa fler inlägg