Me!

Det var en snabb konsert

Ikväll körde jag och Helena ner till Malmö Arena för att äntligen få se Rihanna, men det blev en besvikelse. Vi hann inte ens parkers förrän vi fick veta att den var inställd, hon är sjuk, vi bara va!?
Mkt riktigt, vi fick veta magsjuka men på aftonbladet står det utmattning och ca 12000 biljetter är sålda. De ska försöka att få in konserten en annan dag och vi får besked inom 48timmar. Jag kollade upp hennes turnéplan och hon ska nu vara i Europa sista tiden så jag håller tummarna! Skit i pengarna, bara jag får se showen!
Det var bara att vända hem besvikna. Jag gjorde en varm choklad i tassimon, tog årets första pepparkaka och nu tänkte jag visa er lite nya bilder på Mig!

Det var längesedan jag tog några bilder på mig själv, ikväll hade jag fixat te mej lite så då passade det bra nu när jag kom hem, kan vara kul att ha en ny i designen med + att ni får se hur jag ser ut ha ha.Dagens outfit: Kläderna som ni såg igår =) Nu ser ni även hur håret blev sedan jag var hos frissan. Japp, that´s me ;o)

Nu blir det snart sängen, jag är trött efter natten.
Doktorn vi fick träffa inatt var jättetrevlig, dock känns det konstigt att komma in med ett sjukt barn, som efter ett tag kryper runder fram och tillbaka och är jätteglad!
Det visade sig iaf att det var falsk krupp, hon fick inhalera kortison och sedan äta piggelin glass 2 på natten.
Vi alla var trötta när vi var hemma 2:30 och somnade bums!
Visa fler inlägg