Min lilla vilding

Det är en aktiv tjej i magen. Var gång jag ligger ner kan jag känna små buffar, stark måste hon vara då det känns igenom moderkakan. Inget går att känna på utsidan än.

Varmt är det, ligger under täcket som är svalt med fläkten :-) Tycker att varma dagar är svåra med E då det är så mkt mer att tänka på. Var hos ortoptist igår men det får ett eget inlägg.

Sista dagen T jobbar för denna veckan. Han fyller år imorn, E sjunger vi gratulerar men dock till henne själv ha ha.

Är det ngn som har extra energi över får ni gärna ge d till mig, är så tråkigt att bara vila men har ingen ork och vila är ju d jag ska göra...

Hur tänkte ni nu? Jag är g.r.a.v.i.d!

Finns d ngt värre än den hemska sockerbelastningen?
Jaaa, att fasta i över 12 timmar!!
Jag dör lite halvt.
Ska fasta i 12 timmar å sedan ta mig till sjukhuset med ett kisseprov å lämna några rör blod....
Jag lovar er att när jag vaknar, då är jag hungrig....

Kommer inte ihåg varför jag ska göra det...gjorde d sist med. Har med mitt blodtryck att göra. Blä, ska köpa goda frallor på vägen hem, som ngn tröst ;-)

Kan man göra annat?

Än att älska denna unge. Hon är så omtänksam. Jag ligger å är sjuk. Vaknade igår med ont i halsen, på kvällen åkte T å E till akuten. Hon har haft hosta länge men den blev värre å hon kräktes av den å fick ingen luft. Jag blev sämre här hemma. När d kom hem hade jag 39.2 frossa, ont överallt å trodde jag skulle dö. E har fått en ny stark hostmedicin å d tog prov på kikhosta.

T grillar nu korv å E grillar på sin grill. Upp kommer hon med mat till mig, en kolbit fick jag ha ha. Sedan kommer hon upp med hela grillen! Kunde jag inte vara med, då tar hon grillen till mig! Tur det inte var den riktiga!

Har jag inte alltid rätt? ;-)

Det var en livlig bebis vi fick se igår, tyvärr har jag denna gången med moderkakan i framvägg. Den hade två hjärnhalvor, lillhjärnan, två ögon, näsa, mun, 10 fingrar, 2 armben, 4 hjärtkammrar, ryggrad, 2 njurar, 2 ben i benen och 10 tår :-)

En fin liten tjej!
Precis som hennes mamma trodde med, nu ska det bli spännande att se om T har några namnförslag förutom Sara å Karin ;-) Jag har redan förslag så tror snart hon har sitt namn.

Tre dagar blev vi flyttade framåt, 131112. I vecka 24 ska jag göra flödesmätning.

Boy? Girl?

Nu är jag nervös!
Snart en timme kvar tills vi ska få se bebis, bebis ska få sin "dom" och vi hoppas på att få reda på könet.

Jag tror redan på en, förra gången visade det sig att det var rätt, har jag rätt nu?

Framförallt nervös över att se bebis och att allt står rätt till.

Vecka 19

Idag är det 18+0 så nu går vi in i vecka 19.
På måndag är det dags för rul, jag är inte rädd för att sakerna inte är där d ska vara men att den inte skulle leva. Hemska tanke! T hade inte ens tänkt den tanken, nu tror jag innerst inne inte att d är så då jag tror att d små biffarna jag känt är just bebis men jag nojar ändå. Hoppas d ser å vill berätta könet för oss så vi slipper åka till Malmö för att göra samma undersökning å betala 1000:-.

Är sjukt trött, vi var ju hos Emilias farmor och farfar i tors, d tre timmarna tog kål både på mitt huvud å rygg. Har börjat få foglossning när jag sitter/går länge.
Idag är det kalas för Emilias kusin men jag stannar hemma så får T å E åka, måste vila.

Igår var en lugn dag, bad för E och jag hade lönesamtal.

Längtar tills vår semester nu :-)

6 Juni

Idag är det Sveriges nationaldag. Härligt med en röd dag ;-)
Den största å minsta är nu ute å klipper gräset medan jag slappar i soffan.

Blir en lugn dag, vi ska hem till Emilias farmor och farfar på lite grillat.

Jag ska fixa lite med tvätten nu å sedan baka en liten kaka :-)

Sommar

Bloggs app fungerar inte så bra då den publicerar inläggen väldigt mkt försent.

Nu får vi väl räkna d som att sommaren är här. Jag överlever just nu men fy vilken kondis jag inte har! Blir så när man ska vila å vila.

Nyligen kom Emilias cctv hem hit + hon har en på förskolan.

Idag tar studenterna studenten ;-) Bara 12år sedan jag gjorde d men jag minns dagen såväl. Glömmer aldrig hur Helenas armband var runda när vi gick ut på kvällen å när vi gick hem var d fyrkantiga? Hur d nu gick till....

Här sitter man idag, 12år visare. Radhus, katt, sambo, snart två barn å kombi.

Idag när E slutat tänkte jag vi skulle ta bussen, som hon älskar, jag åker aldrig buss. Ngt får vi hitta på, ska kolla i en affär innan vi åker med T hem.
Imorn är vi alla lediga, härligt!

Dö myror!!

Det kliar på hela min kropp.
Vår myrinvasion har blivit värre. Förra året hade vi men d räckte med dosor från anticimex. Detta året var vi ute tidigt å fick å d verkade hjälpa...till nu!
Jag hade aldrig sett att myror hämtar sina döda kompisar?
D har börjat ta sig till bordet trots vi håller extra rent.
Nu imorse var där säkert minst 50, jag blev hysterisk å kan inte vara i köket, så äckligt å stora är dom!!
D har tagit sig in i bröd boxen å lirkar sig in överallt.
T ska ringa till anticimex å höra, annars får d spruta här inne. Myror är inga skadedjur och d får gärna vara i naturen men inte i mitt kök!!!!!

Jag hatar småkryp...tur T kommer hem tidigt idag så får han plocka bort d alla å städa, jag klarar d inte, är rädd för dom ha ha.

Idag är det avslutning på Es förskola :-)

Juni

Då var d en ny månad. Tycker dagarna springer iväg. Går in i vecka 18 idag med. Kan känna bebis när jag ligger å vilar, den knackar lite nätt på höger sida.

Vi alla har haft en dålig natt. Jag har inte kunnat sova för har så ont i rygg/axlar, ska ringa sjg på måndag för inget hjälper.
E har hostat å kunde inte sedan somna om på tre timmar.

Hon är på ett strålande humör, pratar å skrattar.

Ikväll är vi bortbjudna så då får jag väl gå å duscha ;-)

Visa fler inlägg