Hur ofta händer det?

Jag är uppe innan d andra! Dock ofrivilligt! Har haft svårt att sova nu på morgonen, ont i huvudet och vaknat hela tiden. Är så trött å ögonen svider, kom i säng sent.

Det var en lycklig tjej igår <3
Regnade hela dagen men slutade runt 16 när vi tog "bajskorvsbussen" ner till stan och festivalen. E fick åka två karuseller, bara jag som tycker 35:- per styck är dyrt? Hon var så glad och stolt att hon åkte d själva. Sedan blev d ponnyridning. Som hon klappade hästen. Brända mandlar för mamman. Vi åt thai mat å sedan var det sean banan. Liite för mkt prat för d små, annars var han bra. T å E tog sig långt fram men tyvärr såg hon inte ändå, verkade nöjd iaf :-)
Hon älskar verkligen att dansa å dansar till allt!
Vi mötte upp Henric, Leah å Natalie. Satte oss i showtältet å drack lite "öl". D hade lite uppträdande där å E var längst fram och shakade loss ha ha. Hem åkte vi runt 22.30. En glad tjej som är så klok! Hon snappar upp allt och som hon pratar. Vi åkte bajskorvsbuss hem med som hon gärna berättade för alla på bussen. När vi gick av sa hon att hon var rädd för mörkret, att hon inte fick åka båten lr huset för det var läskigt och för större barn.

Fler bilder kommer sen.

Solen är uppe och synd jag inte känner mig pigg. Ska sätta på en maskin tvätt, ta en starkare tablett å försöka vila lite. Måste upp runt 9 då vi ska till bm idag å sedan titta på ny bil.

Ha en fin dag!

D blev en dag på stranden

Å idag vill jag inte se solen....
Då E inte tåler solen vet jag ju hur farlig den kan vara, jag smorde in mig men inte tillräckligt. Sedan glömde jag ändra mig när solen gjorde det ha ha. Lyckats sola ett ben och en armen brände jag. Ja, bonna bränna kan man kalla både mig å T. E klara sig fint men hon smörjer vi så många gånger i 50 och sedan har hon uv dräkt, solglasögon och uv mössa. Jag tycker föräldrar tar alldeles för lätt med d här med solen. Vissa ser man har uv tält och bra dräkter på sina barn. Det är inte bara små barn som man ska skydda, även sina tre åringar och uppåt. Viktigt att smörja in i 50 som har både skydd mot uva och uvb strålar, gärna fri från parfym å parabener. Vi köper vår från Apoteket vichy 260:- ja det är dyrt i jämför med Nivea skit men man får vad man betalar för.
Uv dräkter finns det gott om, glöm inte att den ska ha uv50 och att endast använda ett år, ju mer den används ju sämre skyddar den. Sedan finns uvhatt i badtyg, solhatt skyddar inte lika bra. Hudcancer får du inte efter ett år utan bränner du dig så tar d tio år innan cancern kommer. Solens strålar är starkast mellan 11-15 och så farliga. Därför är det väldigt dumt att jag själv bränner mig men trodde att 25 räckte...
Visste ni att solen även tar genom en ruta?

Det var kallt i vattnet, doppa inte hela mig. E tyckte d var kallt. Hon lekte lite men tyckte sin dräkt var lite läskig, hon fick ha tröja å badbyxor och massa solkräm.

Idag har vi gjort lite nyttiga saker och ska nu vila. Sen ska vi till farmor å farfar å äta, E säger att farfar ska grilla så d får vi hoppas ;-)

Måndag..

Vaknade inatt utav huvudvärk och illamående, det har sedan suttit i hela dagen. Jag har legat hela dagen, såå trist. Varit riktigt varmt med.

T å E var nere och doppade sig och tittade på krabbor.
Vi har bestämt att åka till stranden imorn, trots damen inte tycker om sand. Tror dock hon glömmer det. Vi tar med oss både stolar, parasoll å handdukar å en stor kylväska. Även jag hoppas på att få bada. Behöver ju inte känna sig tjock i år, bara gravid ;-)

Tors-lör är det lite festival i stan. Då ska E få rida och se sean banan som hon längtar till. Mamman ska äta Thai mat hi hi.

Vi var även å titta på lillasyster idag. Hon ville inte visa sig, vi fick se i 3D flera gånger men nej, då lägger jag händerna framför ögonen :-) Hon sparka och var så aktiv. Hon hade växt som hon skulle och flödet var bra. Ska dit om fyra veckor igen. Magsäcken hade även börjat fungera. Skönt hon har växt.

Inte många knop

har d blivit gjort idag. Vi har vilat, E har varit dryg pga för lite sömn. Vi har varit en sväng på ikea, grillade till middag å jag vilar lite nu. Började må dåligt i em.
Måste iaf göra jordgubbssylt å marmelad innan jag lägger mig.
Blir ett avsnitt revenge när E slocknat å sedan fixa det.

Imorn ska vi till obstetriskmottagningen och göra tillväxtultraljud å liten sväng till maxi. Väldigt händelserika dagar ;-)

En bild på E som oxå skulle vila i stolen igår.

https://cdn3.cdnme.se/119054/6-3/pic_51ec1b219606ee645dbc0246.jpg">https://cdn2.cdnme.se/119054/6-3/pic_51ec1b219606ee645dbc0246.jpg" class="image">

Positivt slut

Eftersom jag varit mindre positiv idag, vill jag avsluta dagen 01:44 med att säga att den slutade bättre.
Några goda vänner, prat å skratt fick mig att må mkt bättre och nu orkar jag ett tag till.
Det var även så kul att se att E och L lekte tillsammans, det är en stor glädje för mig.

Vi satt även ute hela tiden, underbart och T hade gjort allt så gott :-)

Lite mer klagan

Det kan jag, för d är min blogg. Anna, 12år.
Idag är jag trött på att vara gravid, önskar att d varit vecka 30 så hon snart kunde titta ut.
Jag mår illa å har ont i huvudet å känner mig eländig.
Vi ska snart ha gäster, hade d inte varit för T hade här inte kunnat komma ngn, han har gjort allt å jag legat hela dagen, fast d är ju hans barn med ;-) Jag har iaf gjort d enkelt för han. Jag ska snart gå ner å sätta mig i en stol under markisen å sedan blir jag där.
Ja, visst är det härligt att vara gravid när kroppen inte vill vara det. Vi slåss mot varandra å det blir alltid den som vinner. Ena stunden känns det som det kommer bli långdraget medan andra känns som att d även kan gå fort. Min rädsla ligger väl vid att d går för fort så hon tittar ut alldeles för tidigt lr att jag får ligga inne länge igen, vilket jag aldrig kommer klara med att knappt få se E.

Lite svammel från en trött mamma som inte känner sig så jätterolig just nu.

Foglossning

Inläggen på bloggs app hoppar upp lite när d vill....

Ja, foglossning trodde jag aldrig kunde göra så här ont!
Jag har ont i hela kroppen för kan knappt ligga ner, det ilar i hela bäckenet och ner i benet. Snart kommer jag inte upp för trappan. Det dunkar i mina vader. Sedan är det obehagligt i magen, antingen ligger bebis långt ner lr moderkakan långt upp för som hon sparkar, ska höra på måndag när d ska kika. Jag kunde knappt ta mig runt på maxi igår. Riktigt jobbigt när ingen ställning känns bra och man sover dåligt :-(

Stel som en pinne

Vaknade upp med svullna händer och ben. Ont i kroppen å lillan sparkar för fullt. Denna mamma får nog ta d lugnare än vad hon redan gör resten av tiden. Skönt att huvudvärken är borta.

E är lämnad hos mormor där hon ska sova, skönt med lite tysthet, T ska storstäda å jag får väl heja på =\

Resten av veckan blir lugn, Maxi imorn å gäster på lör. Tänk, sedan har redan två veckor gått av sem, galet!

D gick ju mindre bra...

Gjorde ett försök att åka till Zoo, trots mkt vila så tog foglossningen fart och ila ner i benet, där stod jag.
Ledsen å besviken men T hämta rullstol å fick köra runt mig, kändes mindre bra.
Sluta med huvudvärk.

Jag har blivit sämre, har mer ont i huvudet, illamående. Armar/ben känns tunga. På mån ska vi på tillväxtkontroll.
Har lite svårt att denna gång acceptera följderna utav min graviditet, känner mig som en trist person.

Hade varit lättare om d varit höst...

Dagarna går...

En veckas semester å vi ligger inte på latsidan. Vi har tömt hela kontoret som var fullt från bredd till höjd, har tagit oss en vecka. Rensat, lämnat i källaren, hämtat bebis saker. Igår städa vi å snart är även alla saker sorterade. Vi har mkt! bebiskläder i 44,50,56. Sängen är uppe å likaså skötbordet. E tyckte lillasyster kunde komma då ;-)

Förra veckan var vi även på den blå planet i Köpenhamn. Ett stort akvarium men överskattat tyckte vi. När vi var klara var inte kl så mkt så vi körde genom Köpenhamn till bakken. E åkte karuseller, vi åt korv å glass å tog båten hem sedan :-)

Imorn blir d Zoo i Köpenhamn.
Saknar att åka utomlands, har vi gjort varje år förutom mina grav. Att åka iväg å bada är inte en lätt sak här hemma. Måste ha med mat, parasoll, smörja in E hundra gånger, se till så hon inte är för mkt i solen. Hon klagar på sand m.m.
Lättare när man bara smörjer in sig, tar en handduk å gå ner till poolen. Hoppas vi kan åka nästa år, planen är så. Är faktiskt trist att vara hemma hela sem, man behöver komma iväg en vecka.

Nästa vecka blir d iaf tosselilla, festival i stan, sedan Göteborg.
Å vi fortsätter att rensa å städa. Vet aldrig när lillasyster kommer.

Imorn är hon 23+0 en bra vecka då d försöker klara henne om hon skulle titta ut, vilket hon inte får än! Hon är väldigt livlig, vi kan nu känna henne utanpå. Ska bli härligt med en "komplett" familj, vi alla längtar efter henne :-)

Visa fler inlägg