Min färg <3

Nu börjar där komma in lite nytt hos Polarn o Pyret med. Gissa om jag dog en smula när jag såg denna färgen. Jag tycker den rosa är helt underbar och Emilia passar så bra i den till sitt ljusa hår.
 
 
Klänningen kommer snart att hänga i hennes garderob. Jag fick en kupong när jag handlade där senast "handla för 300 och få 100 i rabatt". Strumporna är så söta men finns endast till mini, kanske kan jag lagra dom hi hi.
 
 
#1 - - emma ❥ olivias mamma:

Oj! Får de in rosa? Jag som var där inne och frågade om just det för några månader sedan. Men fick till svar att "vi kommer aldrig att sälja babyrosa eller babyblått för det är meningen att våra kläder ska vara unisex och passa båda könen". Haha :-)

Svar: Yes, de får även in den finns rosa färgen som randig tröja =) Kommer även i orange och ngn annan färg. Jo, men babyrosa och babyblått kan ju faktiskt passa båda könen, det är ju där som man som förälder själv kan välja vad man sätter på sitt barn =) De har ju alltid haft rött/blått det är ungefär samma. Men de har ju ingen avdelning för flick/pojk =)
.

#2 - - Emma - mamma till Olivia ♥:

Tycker ändå att det är lite könsindelat på avdelningarna både på Väla och butiken i stan här i Helsingborg. Tror de gärna vill vara väldigt könsneutrala men sedan lyckas de inte riktigt gå hela vägen .. :-)