Ett djup

Nu i dagarna så släppte Lars Winnerbäck sin nya singel och idag kom Melissa Horn med sin, två album jag väntar på.

Det är ingen glad musik men det är absolut sann musik. Jag tokälskar deras låtar och texter, Melissa vågar stå för hur saker faktiskt är. Livet är inte alltid glad pop med en massa meningslös text. Det tog lång tid innan jag fann denna musik men den ger mig ett lugn att ngn kan sätta ord på hur man kan känna.

Livet är här och nu och ändå finns strävan där. Kommer ihåg för en 6-7 år sedan, ja jag är så gammal ;-) Jag tänkte många gånger när livet sket sig att jag kommer oxå att få det, det som jag vill ha. Det fick jag, kanske inte riktigt som jag tänkt mig, men inget blir som man tänkt sig. Idag, efter dessa sju åren så ser jag tillbaka på den tiden med glädje trots allt, allt har sin tid och gång och man ska aldrig ångra ngt, vilket jag faktiskt inte gör.

Det enda som jag önskar mig just nu, det är att få bli frisk, få ork, energi och hitta mig själv och lugn.

Kände mest för att skriva några rader, Melissa får en alltid att tänka efter och goa Lars får en alltid på gott humör med sina knasiga texter.

Nu ska jag ligga å njuta av dessa låtar å vänta på deras album :-)

Trevlig kväll!

Tick tack

Tiden går och idag är vi i vecka 29. Dagarna för mig går upp å ner, ibland fort ibland långsamt. Tanken att vi har lillasyster hos oss om några veckor är skrämmande, många tankar om d mesta. Samtidigt känns d som en evighet innan hon kommer. Mkt tror jag handlar om att jag vet inte riktigt var jag har mig själv, vill gärna krypa ihop i ett hörn, men jag har E som gör att mamma inte kan "försvinna" helt.

Undersökningar hit å kontroller dit. Ingen är överens om ngt och mig proppar d i en massa piller.
Idag ska vi på tillväxtkontroll och flödesmätning. Sist så är flödet stopp i vänster sida, precis som med E. Nu ligger d mesta på höger sida så nu får d ha koll där. Hon växer och ligger på -10 vilket d inte tycker är ngt då d kan ligga upptill -22. E var -12. Kan nog räkna med liten plutta.

Hon är livlig, sparkar mkt och det börjar bli trångt.
Mitt blodtryck är stabilt nu men kan ändras på en dag. Jag själv märker ingen skillnad, helt slut, illamående pga av tabletterna, svullen blir jag med. Bm peppar mig mkt och tycker jag kämpar på bra. Min stora önskan är att bli mitt gamla jag efter hon tittat ut. Att ha två fina barn är en gåva.

Emilia är fylld med kärlek, hon älskar d mesta som hon själv uttrycker det. Älskar mamma, pappa, hästen å soffan ;-) Hon är så förståndig och fundersam. Tycker inte om när man skäller lr är arg, hon säger förlåt trots hon inte gjort ngt? Prosit var gång ngn nyser he he. Ja, ngt har vi iaf gjort rätt med henne under dessa tre tuffa åren.

Jag vilar mkt, precis som jag ska så nu ska jag vila lite ;-)
Vi har även d mesta inom kontroll när lillasyster kommer. Kläderna är tvättade, babyskyddet redo, lagt handpenning på vagnen som vi kan hämta i okt, flaskor köpta, japp känns skönt :-)

Vecka 27

Tiden går, dock önskar jag att vi vore 4 veckor längre fram. Dels vill jag att sommaren ska ta slut, sedan att d är närmare att lillasyster tittar ut.

Som gravid med en högriskgrav. är man mkt trött. Vid en vanlig grav. är man trött å mindre energi. Jag har ingen alls, äter mer å mer tabletter och får ingen direkt livskvalité, mitt liv hänger på andras hjälp, det suger.

Jag har mkt sammandragningar och kramper i vaderna.
Igår var jag på en extra kontroll hos bm för min huvudvärk och problem med ena ögat. Fick även åka upp till sjukhuset, där d gjorde samma tester. Läcker inget men ett tryck på 155/105. Fick träffa förlossnings överläkaren. Trevlig "man" undra varför jag inte sett han innan men han hade jobbat i Malmö men var tillbaka. Han tyckte jag bra om, trevlig, ordentlig och tog tag i saker. Lär träffa han fler gånger. Vi titta på syster som har d bra. Blev nervös när han sa att han var inte säker på om d var en syster, tog en extra titt å d är det :-) Annars hade d fått bli en bror i rosa kläder ho ho.

Jag fick även frågat lite, fick även veta att syster lär komma innan fullgången tid. Inte säkert jag får en förgiftning men på grund av trycket lär d ta henne innan. Vi får ta dag för dag å se hur allt går. D är vila för mig å en massa kontroller.

Semestern är slut, vilket är trist, jag känner mig så ensam. Ja, förutom syster som sparka ngt otroligt, heela tiden. Vill göra så mkt men har ingen energi. Vi fick iaf gjort en del på sem och E var så nöjd så. Dock har hon svårt att komma in i förskole rutinerna nu.

Ja, d händer inte så mkt här. Ska snart börja tvätta bebiskläder å vika så d är klart. En bb väska fick jag aldrig gjort förra gången så ska göra d tidigt nu :-) Går mest å väntar, svårt ta tillvara på dagen när man inte kan göra ngt vettigt.

Många som väntar barn nu, poppar upp på fb, jättekul! :-)

Visa fler inlägg