Så svårt

Skruttan har fortfarande feber. Det pendlar och hon vill så gärna leka å dansa. När pappa städa lite innan tog hon en trasa å städa med. Det säger väl allt! Vem städar när man e sjuk ;-)

Vi har grubblat hela dagen på om vi ska ställa in hennes kalas lr ej. Tror hon hade tyckt det varit kul.men. Jag läste på 1177 och där står det ej smittar då, aha! Kanske ska jag först berätta vad hon har! Tredagarsfebern har vi kommit fram till. Tydligen blir man smittad 7-10 dagar innan febern kommer å ja, det var ju då hon börja förskolan, såklart! Härliga förskolan med sina basilusker ;-) Så, jag meddela kalaskompisarna som själva fick bestämma. Hon har varit rättså pigg med alvedon. 3/4 kommer så vi kör, vem vet hur hon mår imorn.

Annars så får jag och T duka, äta och hoppa rundor på platserna själva. Ha ha ja 30 chokladbollar, småbröd och 25muffins + två! tårtor ska vi nog klara av att kränga....

Kära ni

Som jag har saknat er. Den senaste tiden så har jag känt att det vore trevligt att skriva ner några rader, så jag publicerade den icke färdiga nya designen och nu känner jag att jag får pilla med den under tiden som jag börjar sakta men säkert återkomma.
 
Det har varit och är fortfarande väldigt turbulenta dagar. Det är mycket för mig att hålla reda på och jag känner lite att det är nära att trilla ner i hålet men jag försöker att gräva igen det. Det är ett evigt kämpande att få tag i folk, ringa dit och hit och dit igen. För att nämna några punkter...
  • Vi har skickat in vår överklagan till förvaltningsrätten. I samma veva hör försäkringskassan av sig och frågar om vi vill skicka in en ny ansökan om förhöjt vårdbidrag. Jo, tack. Då ska bara alla papper fyllas i, intyg ordnas och allt är klart förutom att jag får inte tag i Emilias ögonläkare trots att jag har hört av mig dit 5 gånger! Så jag har föräkringskassan i rumpan.
  • Pga av Emilias sömnproblem så ska hon få testa melatonin då det kan vara som så att hon inte producerar det, eller producerar det för lite. För det måste vi ansöka om licens. Något som skulle varit gjort för 2 månader sedan. När vi kollade upp det, varför den inte dök upp så har det blivit något fel, suck. Så nu har vi fått börja jaga alla. Idag har iaf ett nytt recept kommit och en licens som vi ska skicka in, tack!
  • Vi går hos barnpsykologen fortfarande för att få hjälp med Emilias sömn.
  • Barn lila som vi skulle ha kommit till för längesedan har inte fungerat så bra, nu äntligen ska vi dit.
  • Emilia ska till barnmottagningen pga av sin hosta nattetid.
  • Vi bråkar med folksam om att få tillbaka pengar för vår resa när Emilia blev sydd, igår ringde vi Spaniens sjukhus.
  • Utöver detta ska jag ha koll på mina egna saker och tider såsom kiropraktorn, massage, doktorbesök m.m.
  • Å mitt jäkla susande i örat har inte försvunnit.
Yes, en liiten rad med saker och utöver det har jag en man som glömmer allt på 1 sekund.
 
Härligt!
Men jag försöker ha huvudet uppe och fötterna nere och allt är ju faktiskt inte bara elände =)
 
Den "lilla" tjejn har blivit stor!
Hela 2 år och hon kan så mkt och härmar allt. Vi försöker få vardagen att rulla på och komma in i bra rutiner. Hösten är här och den är väldigt mysig och framförallt måste man inhandla en ny höstgarderob, både till mamma och lillskruttan, inte fy skam ;o)
 
Just nu är det bara jag som sitter uppe, T och E har varit vakna inatt. Imorse var hon helt slut och inte bara det, hon har haft feber idag så hon och jag har varit hemma. Hoppas hon är feberfri imorgon för hon ska ha barnkalas på söndag. Jag sitter och väntar på att tårtbottnarna ska svalna så jag kan frysa in dom, sedan blir det sängen för mig med.
 
Imorgon börjar jag dagen med massage, härligt!
 
Här sätter jag stopp för mitt första välkommen tillbaka Anna till mig själv inlägg. En liten inblick vad som pågår i livet och vi får ta lite efterhand.
 
 
 
 
Visa fler inlägg