Hemmafru

Aaaa vet ni vad, jag hade trivts så bra med att vara hemmafru, lr haft ngt litet företag själv hemma. Just nu sitter jag och dricker mitt morgonkaffe i lugn och ro, hör stormen utanför, fast det stormar ju alltid i mitt jäkla öra som de gjort de senaste månaderna.
 
Emilia körde jag till förskolan då de ska fotograferas idag, akta håret ;o) Nej, men jag ska hämta henne direkt efteråt då vi återigen ska till barn lila. I em ska vi tillbaka till förskolan när hon har sovit för att ta enskilda bilder, sista året de gör det och tydligen ska man själv fixa det. Känner redan katastrofen komma ha ha, vi har övat här hemma på att säga cheese, här gör hon det och skrattar, men jag slår vad om att hon inte lär gör det där..phew!
 
Återkommer med lägesrapport senare...
 
Här hade jag gärna varit en dag som denna...
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Nadja:

sv: Jo vi har separerat för några månader sen men är först nu som vi gjort det officielt iom att lägenheten ligger ute till försäljning. Har varit på gång i ett år typ. Alla våra vänner & familj har ju vetat om det länge men har inte känt för att basunera ut det på bloggen direkt. Men nu har jag skaffat egen lägenhet så.. ja...

Jag kommer ha Angelina varannan ons - sön och är helledig från jobb då. Alltså hon fattar ju att "något" är annorlunda, vi har ju pratat med henne men hon tar det väldigt bra. Hon är mest spänd på att få ett nytt rum ;-)

Kram

#2 - - tinabanck.se:

Sv: Ja jag vet inte hur man ska göra annars? :}