Tycka synd om mig

Jag tycker lite xtra synd om mig själv nu, i onsdags kväll fick jag ont i halsen och nu är jag genomförkyld och vill mest gräva ner mig.
 
Vädret passar mig perfekt med, men inget kul att det är helg nu och jag har absolut ingen ork till ngt. Jag tror att vi ändå ska göra en liten pumpa imorgon, det är alla helgona och fastän här sprang barn förra lördagen och i onsdags så tror jag att de kommer att komma imorn. Många, förvånansvärt många måste jag säga har gjort pumpor här i kvarteret. Vi gjorde det ett år för att tävla mot grannarna ;o)
Först tänkte jag inte göra ngn i år, innehållet är så läskigt ha ha men Emilias största kusin kommer idag och vi får väl ändå göra ngt i helgen. Pumpa och bakning =)
 
Har varit lite dålig uppdatering här, mkt som sker varje dag så det hinns lixom inte med, det kommer lite då och då och ni hittar mig alltid på instagram.
 
Nästa vecka är det dax för Molo salgen i Köpenhamn, yepp jag ska dit! Vill ngn hänga med så hojta till, först hade jag full bil men nu e vi bara två så där är plats, åker på tisdag =)
 
Försökte hitta bilderna på pumporna men de måste ligga på den andre hårddisken, så ni får en liten bild på sötnöten som träffade en tomte i Stockholm.
 
 
Måste även visa er det fina setet som jag köpte till E häromdagen, byxorna är så mjuka och hon blev så söt i det. ( bild från instagram )
 
 
Och! mina älskade uggs har Helena äntligen kommit hem med, i löööve them!
 
#1 - - Malin:

Ååå Molo salg!!¨
Har viktigt möte på tisdag, annars hade jag gärna följt med :)

Svar: Du får åka till våren istället =)
.