Molo Salg

I onsdags efter jag och Emilia hade varit och hälsat på, på mitt jobb så kom barnvakten och jag begav mig mot Malmö. Eller jag var först och hämtade upp en tjej på knutpunkten som kom ifrån Halmstad, vi körde inom Malmö och hämtade två tjejer och sedan bar det av över öresundbron.
Det galna är att vi hade aldrig träffats innan men har dock samma intresse, galna i märket Molo ;o), finns stora fb grupper om det så där bestämde vi att åka tillsammans.

Vi var framme några min innan de öppna 14 och då var där redan kö. Mkt svenskar och några danska, sedan rusa vi in när de öppna. Det är en stor lagerlokal i hamnen, bord överallt överfulla med kläder, kartonger under och massa massa molo. Bort till filtarna först sedan å rota rota rota. Fick tag i många godbitar och fina colibri. Runt 20 körde vi tillbaka, nöjda och glada =)

Här är mina fynd!Klänningar =) Colibri (fick tyvärr sälja) , Rainbow och bondgårdLeggings, popcorn och ? Fina fina kaninerna i linne och tröja, colibri tröjaTröjor, London som är så fin och fina daisy


Huvjacka och fin disco och en colibri filt =)


Bodysuit, fina älskade dockhus och rainbow


Vinteroverall och lurvMassa filtar jag köpte som bud =)

Jag ångra mig att jag inte köpte några saker så skicka t.om bud, tyvärr hitta hon bara tröjan men E fick en mössa och tröja till, ska hämta de imorn =)

Ja, ni förstår att mamman här älskar Molo, Emilia med som berättar vad där på alla plagg och alla fina färger =)
#1 - - Sanne&Oliver:

Åh vad mycket fint! Nästa gång kan jag tänka mig att följa med :) tack för bra tips ang kruppen. Kram

#2 - - Linda:

Hej!
Hittade din blogg. Så mycket fina MOLO kläder du hittade. Skall du på deras utförsäljning igen?? Jag är jättesugen, hur får man reda på när det är?? Du kan väl höra av dig!
MOLO-galen mamma från Helsingborg!!

Svar: Hejsan!Ja, visst har Molo såå fina kläder =) Yes, till våren =) Antingen så kan du gå in på www.molo.dk och anmäla dig till deras nyhetsbrev när det är molo salg. Lr så finns där en grupp på fb där man snackar om danska barnkläder, där får du alltid reda på det. De har utförsäljning två gånger om året. Oftast vid mors dag och fars dag, tis-sön och man får reda på det cirka en vecka innan =)
.

#3 - - Elin Olofsson:

Ska du sälja någon av filtarna så köper jag mer än gärna!:D