Låångledigt!

Så härligt det har varit med långledigt!

I torsdags var det inget vidare väder så vi slappa inne alla. I fredags så var jag och Emilia lediga. Fm tog vi det lugnt inne, på em åkte vi ner till stan. Träffa mormor och gick till en lekplats, blev handling på hemvägen och en lugn kväll =)

Igår lördag så var vi bortbjudna. Vi var hemma hos Natalie och Henric och kära Leah, så stor hon har blivit! Så söt när hon kan prata så mkt och sjunga. Hon ville inte låna ut ngt till Emilia och kände inte igen henne, kanske inte så konstigt. Var 8månader sedan vi träffades, saker hände men saker och ting kan ändras och vi är glada över att umgås igen. Vi fick så goda hamburgare, 400grammare ;o) Jättegod vit chokladcheesecake med grillade rabarber och myntasås. Emilia ville inte alls sova!, men hon lekte själv med alla Leahs leksaker, hon passa på när hon sov hi hi, åt skruvar, tog lite cola och somna 01! när vi kom hem.

Idag var vi trötta, E sov till 10. Det har varit en riktig sommardag idag, vi har blåst såpbubblor och E har badat i vattenspridare, måste köpa ny pool till henne. Vi kände oss ganska så lata idag. Pling så kom ett sms om vi ville komma på rabarberpaj till familjen ramlösa och vem tackar nej till det? Emilia och Leah har badat hela tiden, E älskade poolen och den lilla rutschkanan, vi njöt utav solen och avslutade dagen med köttbullar hos kära mamma.

Bjuder på några bilder, några lånade =)Här står Emilia och drar sig i rumpan, hon tyckte det var obehagligt att ha soldräkten på sig :s
Tror det blir lättare med Zunblocks som sitter tajt på kroppen, hon fick bada som nakenfis istället hi hi

Nu ska jag in i duschen och sedan nanna kudden.