Isch å pi!

Inget kul att vara sjuk i denna värmen, inte kul att vara sjuk alls! Känner mig som en rutten sill. Redan i mån började jag känna av min hals, E har en jobbig hosta som höll på hela natten å när klockan var 4 så orka hon inte mer å ville upp.

Hon var pigg så hon kunde gå till fsk, jag tänkte att jag försöker med men mådde mest skit. Efter vi hade vilat em hade hon feber å jag var sämre.

Stanna hemma idag då jag hade feber inatt och ont i hals, huvud. E fick gå då det verka endast vara en feberdipp. Kan bero på tanden som håller på att ta en evighet för att bli klar. Jag sov tills jag hämta henne, hemskt behöva gå ut men hon sov till 16 så var endast en timme jag fick orka mig igenom gråt, skrik å gnäll :-(

Ska sova nu, bättre i halsen men nu är magen igång, suck. Kanske inte så konstigt, jag andas alla basilusker och häromdagen stod E och titta på en kille över grinden när jag tog av hennes skor, då tyckte han att det var en bra ide att hosta oss i huvudet, isch jag ska börja med munskydd ;-)

Roligt inlägg om min sjuka ;-)