Du är det finaste jag vet...

Idag när jag kom till förskolan så möts jag av en glad E som körde matvagnen. Kände knappt igen henne, så söt hon var med en klämma, ja självklart är hon alltid söt men hon blir sådär xtra med en klämma. Hennes resurs S hade lyckats sätta i en, å ett armband hade hon med på sig. Så fint så, S hade gjort det med henne men allt är så nytt för E så tar ett tag innan hon förstår vad det är.

Jag försökte ta en bild på henne, tror ni att hon skulle titta upp? Needå, men ni ser klämman ha ha.

Ikväll när vi satt ute och åt så var Lex ute. Han älskar att lulla omkring och mumsa gräs. Oftast håller han sig i trädgården men ibland utforskar han. Jag ser han hos grannen rakt över, säger till han i skarp ton - Lex, gå in!
Då kommer han alltid MEN! det bästa är att jag hör E där inne ryta till å säger ex!
Ha ha, så söt! Så kommer hon ut och fortsätter ryta ex och glad var hon! Nu kan hon kattens namn, är de inte underbara de små liven. Nu kan hon då säga mamma, pappa (fast mest mamma), hej, hejdå, tack och Lex :-)

Jag mår lite bättre nu, varit en jobbig dag på många sätt å vis, ska bli skönt att få sova nu och vakna upp till en ny dag med nya möjligheter.

#1 - - BAMBI:

Svar: Ah, så ska jag testa att steka kall kokt potatis :)Nejnej, kilopriset ligger på 69 kr där jag brukar handla. Så en hel papaya som väger ca 1 ½ kg kostar ca 100 kr. Så i din affär skulle den kosta ca 60 kr (för 1 ½ kg). Ändå så prisskillnad!

#2 - - Andreas:

Mysigt värre :P

#3 - - Blue Velvet - Vegas mamma:

Sv; Haha, ja det är klart jag använder tvättmedel =)