Banankaka



Detta behöver du:

2 ägg
2 1/4 dl socker
3 små bananer
1 dl flytande margarin
4 dl mjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
2 tsk vaniljsocker
1 dl lättmjölk

Gör så här:

Vispa socker och ägg poröst.
Blanda ihop mjöl, balpulver, bikarbonat, vaniljsocker i en bunke för sig.
Mosa bananerna.
Häll i mjölblandningen i socker och äggsmeten, i med bananerna, margarinet och mjölken.
Rör ihop det.
Smöra och bröa en form, häll i smeten och swosch in i ugnen på 175 grader i 50-60 min. ( På 50min blir min perfekt)

Detta är ett viktväktar recept, om det blir så mycket viktväktare vet jag inte då det räcker med att du tar en liten tugga av denna gudomliga kaka, så är du fast!
Jag har aldrig tyckt om banankaka men denna går ej att motstå, you got to try it!