Spontanträff

Nu har jag lagt E som är nyduschad, nybytt efter en olycka och fått i sig sin medicin med hjälp utav farmor&farfar.

Idag tog hon sig en långlur, behövdes nog med tanke på gårkvällen/natten. Klockan 16 vaknade vi, ja ni hör! Här är vi inte riktigt som alla andra ;o) På gott humör och med lite fika i magen så fixa vi till oss, hämtade Sandra på vägen och åkte till mc på väla. E åt nästan hela sin happy meal! inklusive lite äppleklyftor och ja lite mat på golvet. När hon är klar tycker hon att nä nu går jag ner och det är då jag suckar, men nej hon var helt otroligt glad! Gick runder utan att störa ngn, där var lite större barn som var intresserade utav henne, en mamma hade köpt en pinjata till sina barn som var med, den plockade hon upp och visa för E. Tycker det är så härligt när folk engagerar sig i barn, jag respekterar självklart de som inte tycker om barn och har alltid koll så hon inte står och stör ngn.

Vi brummade hemåt med en glad tjej som hade accepterat S, släppte av henne och hem där farmor&farfar stod. Nu ligger hon och snackar för sig själv, är ej hysterisk som jag inte hoppas hon blir. Har fått både hostmedicin + inhalerat så hoppas hon ( och jag ) får en bättre natt.

Snart är det dags för desperate och då plockar jag fram min nya Ben & Jerry! Där har kommit tre nya sorter som just nu endast säljs på 7-eleven, kostar 69:-! det är för att de är lite mer avancerade att göra.Jag stod där och valde vilken jag skulle ta, de hade nämligen alla tre! Det blev Karamel Sutra, självklart måste de andra två oxå testas.

Nej, nu har jag inte tid med er längre, glass och tv ;o)