Hej på er!

Jag har ju glömt att säga godmorgon till er idag =)

En solig men blåsig dag vaknade vi upp till, känns lite dumt att säga att jag var trött imorse, trots vi sov hela dagen igår. Har man varit uppe mitt i natten så får man lov att vara lite trött på morgonen. Jag har hunnit med att tvätta lite, rymma upp, dammsugat och fixat soffan. Vi måste ta ut alla dynorna i helgen och banka dom, där är en massa skit i dom, uörk!

Snart är det dags att hämta E. Jag ska äta lunch, vila lite och sedan kommer Helena hit en sväng, blir fika och sedan kanske en runda ut när E vaknar, hon älskar ju att gå gå och gå =)

Sitter och lyssnar på Den svenska björnstammen - Vart jag mig i världen vänder, den är faktiskt bra och trallvänlig. Ikväll blir det att betala räkningar, fortsätta på en ljusare design som jag håller på med, grey´s och sova.

Ha en fin dag så hörs vi senare.
#1 - - Blue Velvet - Vegas mamma:

Sv; Jag är för snål Anna. Eftersom jag inte har så många dagar kvar att vara hemma med Vega så har jag gått ner till 5 dagar och då får jag inte ut lika mycket pengar och anser därför att jag inte har råd att köpa nya kläder där en klänning från PoP kostar 300 kronor. Och helst skulle jag ju vilja shoppa loss på dessa fina "märles" kläderna till Vega eftersom dom är så mycket finare än H&M. Men som sagt, jag lägger hellre pengarna på annat. Vi har ju fler barn här hemma, annars hade jag lätt shoppat loss till lillan. Just nu har hon storlek 68.