Före/Efter - Emilias rum

Sådär ja då är Emilias lilla rums make over färdig. Om hon tycker om det är svårt att säga, igår blev hon iaf glad över att kunna sitta vid sitt bord. Idag var hon glad över tältet. Båda kvällarna så har hon varit ledsen när hon har lagt sig, frågan är om det är för att hon är övertrött eller det kan vara rummet som skrämmer henne?

Jag har filmat en snutt till er, här kommer även före och efter bilder =)
Nu tror jag att jag lär bli ratad utav alla feminister som sliter av sig håret när de ser detta. Genus prat är det överallt och man kan vara feminist fastän det handlar om färger. Nu tycker jag om rosa och självklart har hon fått ett rosa rum. Vill även påpeka att Emilia leker även med bilar, poliser, hamrar m.m. och hade jag haft en pojke hade han fått en rosa tröja ;o)

 

Ni får ursäkta att vissa bilder kanske inte har tipp topp färg, jag har faktiskt använt mig utav egna inställningar som jag håller på att lära mig =)

Tyvärr fungera det inte att ladda upp klippet på videofyme så det fick bli på youtube.#1 - - Blue Velvet - Vegas mamma:

JÄTTEFINT!!!

#2 - - Sofie, Oliver och Ludvig:

Vad fint hon har det! :)Att hon blir ledsen när hon ska sova kan vara för att du har gjort om. Jag provade att flytta Olivers säng nångång, det gick INTE. Han var superledsen och omöjlig att få att sova, så det var bara att flytta tillbaks den igen. Då var han nog ungefär i Emilias ålder. Jag vet inte hur han hade reagerat nu.