Sometimes you need to ask for help

Det är så lätt att tänka "varför ska vi få allt", många kommer med tips och goda råd men nu känns det som att vi har betat av de flesta. Vi försöker att vi ska lägga upp mer struktur och ordning men vad gör man när man försöker att vara benhård och ens barn skriker så den kräks?

Idag ringde jag till bvc, Tomas var i kontakt med de för några veckor sedan. Hon hade tänkt på oss och förstod att det inte fungerade nu när jag ringde igen. Jag fick nummer till barnpsykologer som har hand om sömnproblem. De ringde upp mig i em, en trevlig kvinna som lyssna, gav lite råd och som sedan sa att vi skulle få en tid hemskickad för att få komma dit. En viktig sak som hon sa var att vi absolut inte fick lov att hoppa över hennes em vila, det är viktigt att de får sin em vila trots att de inte kommer till ro på kvällen. Hon sa även ngt som fick mig att tänka på att Emilia klarar inte av att komma ner i varv, kanske ska vi försöka efter em vila att ta det lite lugnt, hon tyckte att det räckte med allt som händer på förskolan på em.

Igår blev det läggning återigen som tog 2timmar, sedan vaknade E 03 och har inte somnat om, när klockan var 12 och jag hämtade henne kan ni ana hur trött hon var! Vi fick knappt liv i henne i em och det har varit gnäll tills hon stupa i säng nu ikväll kl 19.30!

Ingen mår bra av att inte få sova och vi alla tre behöver vår sömn, det känns skönt att där finns hjälp att få, det är inte alltid så lätt att veta vad man ska göra, vi har gjort allt och tillslut så vet vi inte vad som är rätt och fel.

Måndagen är snart slut och den har som vanligt innehållt veckohandling, sedan har allt annat gått i ett kör.

Nu ska vi sätta oss och se lite på tv, äta glass och jordgubbar och hoppas på att alla sover gott inatt, ngn gång ska väl önskan gå i uppfyllelse =)

Jag har kommit en bit på min design, tyvärr så blir det inte lika mkt bloggande nu när allt är som det är, det gäller att prioritera rätt.

Ha en fortsatt fin kväll så ska vi fira ngn som fyller år imorn hi hi.