Dagen innan

Midsommar imorgon och självklart har vi idag och igår jättefint väder, MEN varför ska det hålla i sig, det är ju lite utav en tradition att det regnar på midsommar. Förra året var det kallt men blev finare mot kvällen, samma i år.
Vi ska bort i år, till Ramlösa och våra gamla grannar som vi även firade med förra året. Detta året blir vi 14vuxna och barn så det ska bli riktigt roligt. Kul för Emilia med lite barn och för oss vuxna att tänka på lite annat =)
 
Igår hade jag Emilia hela dagen, T hade möte till 20 men det gick så bra så med lite sällskap utav mormor =)
Blev ett tandläkarbesök för E då hon i lördags trillade och slog världens fläskläpp så vi ville att de skulle titta på hennes tänder men det såg bra ut. Blev även en tripp in på lindex för att köpa gröna leggings till hennes fina midsommarklänning. Köttbullar på ikea och tror det eller ej! men hon somnade när vi kom hem, så skönt!
 
Idag när vi kommer hem så har vi fått städat, är så skönt med städhjälp och senare i em kommer Helena och Nero. Tror att Emilia kommer att bli överlycklig, hon har helt snöar in sig på hundar, säger vov vov och tycker det är kul när de små hoppar upp på henne.
 
Jag själv har snöat in mig på fina svalor <3