Här kan vi inte gå och vänta..

Jag tycker inte om att göra saker halvdanna och kan bli lite smått irriterad och fortsätter inte förrän det är klart. Just nu syftar jag på bloggen, jag har inte tyckt det varit kul att skriva då jag aldrig blir klar med min nya design, nu är det iof inte den som gör en blogg, men jag får nog inse att det får ta tid för det finns det inte så mkt av just nu.
 
Dagarna rullar på här i vår lilla familj, vissa dagar lite bättre än andra. Det är inte lätt att försöka hitta en balans mellan allt, samtidigt som energin och orken ska finnas där så får det inte tippa över så det blir för mkt och irritationen uppstår, allt smittar av sig.
 
För att dra lite kort så har Emilia börjat sova liiite bättre om nätterna, vi använder fortfarande allergi dropparna men jag tror inte att de hjälper så mkt, så vi ska nog ta bort dom snart. Licensen är inskickad för att få lov att testa melatonin och se om det kan hjälpa. Det är fortfarande svårt att få henne att somna om kvällarna..timmar pratar vi fortfarande om. Vi ska även få komma till barn lila i sep.
 
Emilia kräver väldigt mkt pga av sitt handikapp och det märks mer och mer och mkt tydligare ju äldre hon blir. Hela tiden är tankarna hos mig att skulle ett syskon göra det lättare eller svårare? Vi låter tiden gå lite för att få ihop en vardag som fungerar just nu.
 
Snart har vi äntligen! semester och det ska bli så härligt! Vi har tagit ut en extra vecka för just nu skulle vi behöva lite ledigt, inga tider att passa, göra som vi vill. Så om prick 2 veckor så går vi på semester i 4 veckor och 2 dagar, hela familjen =)
 
Idag är det även exakt en månad tills vi är på väg till hotellet på alcudia, inte helt fel =)
 
Nu har vi fått fint väder här i Skåne, solen skiner på en blå himmel och det är varmt! Jag hade varit lite gladare om jag hade fått min botox behandling mot hyperhidrosen men det är bara att hålla ut till fsk har godkänt denna första gången, tills jag kan åka igen.
 
Jag och Emilia tar dagen lite som vi känner när vi vilat middag. Att åka till stranden är inget som vi rusar mot, Emilia ska helt plötsligt inte bada, sedan ska hon, sen är hon rädd, sedan är det kul, sen ska vi åka, sen ska hon aldrig åka, sand kan hon ju absolut inte få under fötterna m.m. m.m. ha ha, ja så jag försöker att inte göra det så komplicerat när det bara är hon och jag =)
 
Idag ska vi iaf gå/cykla (Emilia) till skogen och äta våfflor och mata ankorna =)