Njae

Denna dagen har inte heller varit ngt vidare. Vi sov gott men jag var lika o_o när jag vakna. Blev lite lunch och sedan tittade Helena in, det tyckte vi iaf var trevligt med lite besök =)

Vi fikade och snackade lite, kom fram till att livet leker inte alls vid 30 och vi undra lite var trevligheten tog vägen människor emellan.

E har varit gnällig idag, svårt att veta och förstå hur hon mår. Hon är verkligen prickig och hon ville gå naken. Jag tänkte att det är alltid bra att lufta och kissar hon får jag väl torka upp. Det jag inte hade räknat med var att hon skulle komma gåendes med ngt brunt på magen och åt på ngt, Helena sa det nog var choklad ha ha. Jag fattade direkt, bajs!! Fy för, in med henne i duschen....

En tafatt dag, imorn måste vi göra ngt. Planerna var först sångstund på biblioteket men det blev ändrat. Tar en sväng till ikea för de har rutchkana där så kan hon åka lite, så händer ngt =)

Ska ta och krypa ner i sängen nu, ska bli skönt med fredag imorn och sedan är helgen här...tack säger jag.

 
#1 - - Anna:

Vilken sötskrutt! Ser ut som kontaktallergi lite.. är det bara på magen? Kan isf vara tryckknappar på pyamasen som ger typ nickelallergi.. eller nya kläder som innehåller något skumt.. eller nytt eller dåligt ursköljt tvätt/sköljmedel. Eller penicillinreaktion kanske?