Lördag



Idag
regnar det och är grått och det känns som det är dags att lägga sig. Jag orka inte gå och lägga mig igår så jag tog två timmar på soffan, medans T tydligen städade och städade. Denna veckan har varit sjukt jobbig och det känns i kroppen när den äntligen fick slappna av lite.

Igår em var vi på Ikea hela em, vi åt lunch och sedan lekte E i barnhörnan. Där var ett annat barn som hade varit där hela dagen he he. De lekte fint men E blev sur när han skulle röra vid henne, hjälpa henne eller ta henne i handen. Han hade en liten liten lillasyster som hon var intresserad utav. Vet inte hur många gånger hon åkte rutschkana, helt plötsligt så gick hon en runda. Det roliga är att hon ansluter till folkmassan och går, inte bryr hon sig var mamma är. Jag gick bakom, helt plötsligt stanna hon hos någon och började titta i deras kasse ha ha.

Med sig hem kom lite servetter, stora värmeljus, tyg och självklart hennes älskade virre...


Just nu så ber jag virre att dra åt skogen...vet ni vilket jäkla meck det är att få ihop den!! Den är inte än klar men vi ska fortsätta kämpa idag :p

Vi håller på att städa idag, jag har förberett lite inför maten ikväll, bakat kaka. Vi ska nämligen ha lite gäster. Sanne, Micke och Klara. Vi har fått flytta det ngn gång då det går sjuka hela tiden. Så länge barnen inte har feber eller kräker så är de välkomna. Jag är inte rädd för basilusker och det går inte att hålla de ifrån allt. Ska bli trevligt, så det ser vi fram emot. Hoppas E vill dela med sig utav sina saker idag.

Jag ska ta en dusch, vila lite, en runda till maxi och fixa klart virre innan kvällen är här tänkte jag.

Hoppas ni får en trevlig lördag =)