Nu väntar vi på tomten

Jag hoppas innerligt på ett bättre, lugnare, friskare 2013. Ngn gång så måste det väl iaf vara våran tur att få ha lite tur lr framförallt lite lugn och ro, bara vara en familj och få rå om varandra?
 
Här hemma går det i ett hela tiden, ända sedan Emilia kom för 2 år och 3 månader har det gått i ett, ja självklart ändras livet när man får barn och ta det inte fel, jag är så oerthört tacksam över att just hon kom till oss. Jag kommer alltid att kämpa för henne men förutom hennes funktionshinder så blev jag dålig med min iih, nu har jag ett kärl i örat som pulserar heeela tiden, jag menar hur otur får jag ha??? Emilia har haft sina sömnproblem i snart 8 månader, T blev sjukskriven och jag knaprar piller ha ha, ja det är komiskt!
 
Men! Den som får en att le är vår underbara dotter. Hon har blivit en så stor flicka som är självständig, envis, kan själv, solstråle och hon har så mkt empati och är så känslosam. Det är mkt kramar och kärlek från hennes sida, kanske inte så konstigt när vi har gett henne så mkt kärlek från första stund =)
 
Bloggen har blivit lidande, kanske inte så konstigt men jag hoppas att jag kan fortsätta ventilera här och att det blir bättre 2013.
 
Trots allt vi har gått igenom så kämpar vi och håller ihopa och det finns framtidsplaner som jag hoppas går i uppfyllelse nästa år, iaf ngn plan =)
Jag har iaf lärt mig att familjen är viktigast och Emilia kommer alltid att gå före allting, fast jag måste nog försöka att tänka lite mer på mig själv med.
 
Vi har haft sjukdom här hemma, E var dålig i en vecka med feber, sedan har jag fått ngt skit i magen samtidigt fått magkatarr så ja lika bra att ta allt nu =)
 
Granen är klädd, tomtarna står tyvärr inte hos oss då E lskar att dansa med och och krama dom ;o)
Vinyl 107 jul spelas och julgodiset är gjort, bröd bakat och likaså kakorna. Julkorten är framme och julblommorna är ordnade, så nu är det bara de sista paketen som ska slås in och sedan kan det bli jul.
 
Bjuder på lite bilder ifrån instagram, där hittar ni mig som annasdagar. Ni som inte har det vet väl om att man kan ha det via nätet med??