Första advent

Då tände vi det första ljuset idag, mysigt! Vi har även haft adventsfika här tillsamman med Rebecka, Fredrik, Nilia och lilla Nova :-) Jag hade bakat pepparkaksmuffins med lingonfrosting oxå blev det lussekatter från gårdagens bak :-)

Kallt är det nu här nere i Skåne, -7 och snö har vi fått. E å T var ute innan idag å åkte pulka, det var såå kul tyckte hon.

Igår var vi på kalas hos Klara som snart blir 2. Ingen utav barnen var blyga utan alla lekte på och dansade och hade kul. Så stora de nu börjar bli.

E hon pratar å pratar och oftast förstår vi bara hälften. Det är en glad och pigg tjej som vill mkt. Det är bara så synd med hennes sömnproblem, börjat bli värre å värre när det precis börjat gå på rätt håll :-(

Busig är hon med, innan kom hon ner i sina klackaskor och trippa runder och sa foto ;-)

Sitter å väntar på T nu, nattningen tog lång tid :s Snart dax för mig att sova, jobba imorn sedan ledig tis då vi ska till barn lila. Förberett värsta talet för nu måste vi få mera hjälp.

Mysigt är det iaf med december. Alla klapparna är köpta, ska nu slås in. Lite pyssel är uppe och alla stjärnor. Lite julbak är gjort men mer ska det bli. Å göra godis, göra julgrupper å köpa gran :-)

Ha en fortsatt trevlig första advents kväll.